Nokia Lumia 925 reviews


Lees hier Nokia Lumia 925 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Lumia 925 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Nokia 925 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


3,9
2 reviews
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Opgepoetste Lumia 920 of revolutionair nieuwe telefoon?”

·

  • Premium behuizing
  • Amber-toevoegingen
  • Veel waarde voor je geld
  • Matige upgrade tov voorganger
  • Langzame Windows Phone-updates

Hij werd halverwege mei dit jaar aangekondigd en is al vanaf juni in Nederland verkrijgbaar; de Lumia 925. Z'n naam wijkt niet veel af van z'n voorganger, slechts een optelsom van een mager "vijfje". Des te opmerkelijker is dat het model niet erg op z'n voorganger lijkt, ondanks dat de 925 een onmiskenbare Lumia is. Wie louter naar de speclist lijkt ziet opvallend weinig verschillen. Zeg maar gerust geen. Toch zijn ze er. Wij speurde ze op en leggen ze graag aan je uit.


Marianne ·

Nu 2 jaar in gebruik, prettige stabiele telefoon met mooi groot scherm. Heb er nog nooit problemen mee gehad zoals uitvallen (uitgaan zonder opdracht daarvoor) of breken van het scherm. Windows werkt prima is stabiel en makkelijk in gebruik. Zeer tevreden.

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven