Nokia Lumia 710 reviews


Lees hier Nokia Lumia 710 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Lumia 710 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Nokia 710 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


4,9
2 reviews
5 sterren
1 review
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Nokia Lumia 710 review”

·

  • Interface
  • Browser
  • Snelheid en werkbaarheid
  • Integratie social media
  • Camera
  • Uiterlijk

Al in november 2011 publiceerden wij van NieuweMobiel.NL een hands-on van de Nokia Lumia 710. De eerste indruk was dat de Lumia 710 een goede smartphone-ervaring zou bieden, ook al ging het hier duidelijk om een mid-end toestel. Zoals je hier eerder kon lezen, wist de Nokia Lumia 800 ons zeker enthousiast te maken. Het is zaak voor Nokia om de stijgende lijn na de introductie van Windows Phone door te zetten.


michelle ·

Erg fijne telefoon in de hand,erg snel en soepel.
Ook de interface is erg anders dan van android of Apple,maar die hebben we ook wel weer eens gezien,en met deze lumia phone kun je eigenlijk alles.
Erg veel functies voor weinig geld.
Ik vind het een top toestel,ben er erg tevreden over en geef een dikke 10 voor alles!
Enigste wat nu nog behoorlijk weinig is zijn de apps in de market van Windows,ik mis bv ABN amro en marktplaats, maar verwacht dat deze binnenkort wel komen. ook vind ik persoonlijk de Nokia lumia 800 minder mooi kwa uiterlijk dan de 710 maar dat is natuurlijk smaken verschillend.
Kortom een echte aanrader de Nokia lumia 710...

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven