Nokia Lumia 710 review

· 2 reacties


Al in november 2011 publiceerden wij van NieuweMobiel.NL een hands-on van de Nokia Lumia 710. De eerste indruk was dat de Lumia 710 een goede smartphone-ervaring zou bieden, ook al ging het hier duidelijk om een mid-end toestel.

Zoals je hier eerder kon lezen, wist de Nokia Lumia 800 ons zeker enthousiast te maken. Het is zaak voor Nokia om de stijgende lijn na de introductie van Windows Phone door te zetten.

De Lumia 710 wil een goedkoper alternatief bieden voor de Lumia 800. Hij is al vanaf 250 euro te koop bij de goedkopere aanbieders. De vraag is nu natuurlijk of het toestel dezelfde ervaring en kwaliteit kan bieden als zijn voor Nokia revolutionaire grote broer.

Wat zit er bij het toestel?

De Lumia 710 wordt geleverd in een keurige, strak vormgegeven box. Je ziet het toestel meteen liggen als je de doos opent. In een kartonnen omhulsel daaronder vind je wat informatiefolders, en de verdere accessoires: een setje earphones – die overigens niet erg fijn zitten als je ze in hebt – een USB-kabel en de oplader.

Alles is uitgevoerd in zwart. Het ziet er allemaal degelijk uit, maar wel wat saai. Waar we bij de Lumia 800 nog verrast waren over de frisse vormgeving van de accessoires, is dat hier niet het geval. Blijft staan dat het kwalitatief allemaal dik in orde is, zoals we van Nokia gewend zijn.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel