Nokia E72 reviews


Lees hier Nokia E72 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de E72 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Nokia E72 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


7,4
6 reviews
5 sterren
3 reviews
4 sterren
2 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Nokia E72 review”

·

  • Uiterlijk
  • Camera
  • GPS + navigatie
  • Uithoudingsvermogen
  • Traagheid
  • Browser

Toestellen uit de E-serie van Nokia springen niet erg in het oog en spreken niet erg tot de verbeelding. De Nokia E72 lijkt nu een beetje te breken met die traditie want het toestel ziet er erg goed uit. Op het eerste gezicht lijkt de E72 een E71 na een makeover en zijn de veranderingen puur uitwendig en dus rijst de vraag of de E72 een waardige opvolger of een nutteloze toevoeging is.


Arjan ·

Ik heb deze E72 nu een aantal maanden in gebruik en ik moet zeggen wat een toptoestel. Ik dacht eerst wat een kleine knopjes dat gaat nooit lukken met mijn grote poten maar het gaat perfect. Het is in het begin wennen maar daarna kun je heel snel typen.
De accu gaat zeer lang mee. Ik heb de hele dag bluetooth aanstaan en hij haal mijn e-mails (4 e-mail adressen i.v.m. mijn eigen bedrijf) op om het uur en uiteraard bel en sms ik behoorlijk veel en hij gaat nog makkelijk 3 dagen mee.
Ik kreeg er ook gratis navigatie bij maar dat heeft mij helaas al een paar keer in de steek gelaten. Als ik dit dan open dan ziet hij meteen waar ik ben maar zodra ik een route wil ophalen dan staat hij heel erg lang op wacht op GPS (terwijl hij mijn positie allang heeft aagegeven). Ook heb ik nu 2 keer gehad dat hij mijn e-mails ineens niet meer op haalt maar dat komt denk ik omdat ik mijn telefoon dag en nacht aan heb staan. Want nadat ik mijn telefoon opnieuw heb opgestart doet hij het weer.
Voor de rest is het echt een top toestel. Er zitten voldoende applicatie mogelijkheden op vind ik en hij werkt altijd.

0 0

George ·

Als E71 gebruiker was ik toe aan een nieuw toestel en koos daarom zonder twijfel voor de opvolger. In eerste instantie vond ik het toestel qua software wel heel erg op de E71 lijken, maar alles leek wat sneller en soepeler te verlopen. Niet veel nieuwe opties, her en der wat verbeteringen.
Nu een maand of 2 later begin ik me langzaam te ergeren aan het toestel. Het loopt enorm vaak vast, internet doet het 50% van de tijd niet (terwijl ik daar met de E71 vrijwel nooit last van had). Moet tenmiste het toestel 3 keer per week opnieuw opstarten omdat het weer eens vast loopt ed.
Af en toe tot frustatie aan toe. voorals als je de Ovi maps gebruikt en je internet doet het weer eens niet op het moment dat je ergens naar toe wilt rijden.
Ik ben er nog niet uit waar het allemaal aan ligt, misschien een software update? Hoorde van andere gebruiker gelijke ervaringen...
Waarschijnlijk binnenkort een ander toestel uitzoeken, dit is geen aanrader wanneer je intensief een toestel (zakelijk) gebruikt... dan heb je geen geduld voor vastlopers en trage verbindingen.
Wat mij betreft is de E72 een downgrade na de E71...

0 0

s ·

Hiervoor een nokia e71 gehad. Nu dit toestel als zakelijk toestel, goede verbeteringen op software gebied. Toetsenbord ook positief aangepast, verder zijn de functies uitgebreid. Aanrader!

0 0

a ·

Hiervoor een nokia 5800 gehad. Maar dit werkt vele malen beter dan touch. Gaat stukken sneller. wel even wennen aan de kleine toetsen maar het prima. er zitten ontzettend veel functies op, waaronder zelf een scanner functie, alles met spraak te bedienen etc..

kortom een toppertje

0 0

dj ·

Het is echt een super toestel. Je zou zeggen bijna niks veranderd vergeleken met de e71, maar de veranderingen zijn er wel degelijk! Waarom zou je nog een blackberry nemen.
Absolut een aanrader!

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven