Nokia C7 reviews


Lees hier Nokia C7 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de C7 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Nokia C7 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


4,9
3 reviews
5 sterren
1 review
4 sterren
0 reviews
3 sterren
1 review
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Nokia C7 review”

·

  • Vormgeving
  • Compleetheid
  • Camera
  • Beeldscherm
  • Browser
  • Besturingssysteem

De nieuwste aanwinst in de Nokia C-series: Nokia C7. Op het eerste gezicht een superstrak vormgegeven smartphone die qua specificaties dicht in de buurt komt van zijn iets duurdere broertje, de N8. Echter, de telefoon heeft veel meer te bieden dan dat. Op gebied van zowel specificaties als vormgeving blinkt het toestel uit. De C7 is een toestel dat tegen de high-end toestellen als diezelfde Nokia N8 aanhikt. Vergelijkingsmateriaal voor de C7 zijn de Nokia C6-01, N8, maar ook de Sony Ericsson Vivaz of HTC Legend komt in de buurt.


kenneth ·

k heb een nokia c7 ik heb problemen met mijn gsm ik heb een update gedaan naar symbian anna en heel mijn gsm flipt ik heb hem nu binnen gedaan en drie weken mijn flist gaat aan da ik mijn gsm oplaat en als ik op internet ga begint mijn scherm te flikken en dan valt hij uit

0 0

R.M.B ·

Zeer mooi vormgegeven Nokia die beter in de hand ligt dan andere nokia toestellen die momenteel op de markt zijn. Door zijn formaat steekt hij wat mij betreft uit boven de N8. Ook wat betreft uithoudingsvermogen heb ik niets te klagen. Voor een smartphone is dit meer dan voldoende op de 4e dag hoef ik pas op te laden. Top toestel!

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven