Nokia 8.1 Plus

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Nokia 8.1 Plus in het nieuws

20199ts Nokia 81plus Onleaks 91mobiles

Plaatjes Nokia 8.1 Plus verschenen met schermgat

Geruchten ·

Er zijn renders verschenen waarop de vermeende Nokia 8.1 Plus te zien zou zijn. We zien een 6,22 inch toestel met schermgat voor de selfiecamera en achterop een dubbele camera met Zeiss-lens. Hieruit kunnen we voorzichtig opmaken dat het om een high-end Nokia gaat voor begin 2019.

Telefoons met schermgaten, we gaan ze in 2019 nog vaak zien. Nadat we ze al van Samsung, Huawei, Honor, Lenovo en Motorola hadden gezien is het nu ook Nokia die op deze trend springt. Plaatjes van deze nog uit te komen Nokia 8.1 Plus verschenen bij 91mobiles en komen uit de koker van @onleaks die z'n hand heeft weten te leggen op CAD-tekeningen.

Nokia 8.1 Plus
De Nokia 8.1 Plus met dubbele camera en schermgat

Volgens de bron krijgt de Nokia 8.1 Plus een 6,22 inch groot vrijwel randloos scherm mee waarbij waarbij voor het schermgat linksboven opvalt. We weten nu nog niet welke resolutie deze en de camera's achterop krijgen. Wel weten we dat er achterop twee camera's zitten, vlak boven de vingerafdrukscanner. Deze zit dus niet in het scherm verwerkt zoals bij sommige andere telefoons. Ook zien we op andere renders van de 8.1 Plus dat de cameramodule achterop wat uitsteekt maar verder wel precies in het midden zit.

Specificaties Nokia 8.1 Plus

Qua specificaties moeten we het helaas voorlopig doen met wat we op de renders zien. Gelukkig is dat best veel. Zo weten we dat er boven een koptelefooningang zit, onderop een USB-C poort voor opladen en rechts de knoppen voor het volume en de sluitertoets. Het geheel is 7,9 millimeter dik. Verwacht wordt dat ook deze Nokia 8.1+ draait onder Android One en dus nog jarenlang vers gehouden wordt met updates en upgrades. HMD Global boodt al een Nokia 8.1 aan en deze 'Plus' wordt daar vermoedelijk net iets boven geplaatst qua specs en prijs.

  • Tags:
  • hmdglobal
  • nokia
  • nokia81plus
  • schermgat

Vragen en antwoorden over de Nokia 8.1 Plus