Nokia 7610 Supernova reviews


Lees hier Nokia 7610 Supernova reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de 7610 Supernova vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Nokia 7610 Supernova review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


6,0
3 reviews
5 sterren
1 review
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Nokia 7610 Supernova review”

·

  • Kleur
  • Gebruikersgemak
  • Muziekspeler
  • Beeldscherm
  • Achterklep
  • Toetsenbord
  • Onderdelen
  • Materiaal

Sinds het laatste kwartaal van 2008 schittert er een nieuwe ster in de Supernova serie van Nokia. Fris design en kleurrijke animaties staan in deze serie hoog in het vaandel. Fris en kleurrijk is de telefoon zeker, maar ook stijl en eenvoud horen tot de sleutelwoorden van deze slider.


sieneke ·

ik vind hem egt een super fijn mobiel. ziet er leuk uit en hij heeft zowat alles fijn ik kan nu geen ding bedenken wat ik er slegt aan vind. hij heeft ook een supermooie kamera en ook een mooie mp3 speler. en heb hem ook al een jaar. en heb nog helemaal GEEN klachten.

0 0

J ·

Ik heb deze telefoon alweer bijna een jaar en heb nog bijne gaan klachten gehad! Ik vind het een mooie vrouwentelefoon en hij is heel handig in het gebruik. Ik heb gelezen dat het toetsenbord van deze telefoon een minpunt zou zijn, maar ik vind dit toetsenbord juist hardstikke fijn typen. (als je niet AL te grote vingers hebt natuurlijk, maar dat is bij de meeste vrouwen niet zo). Verder maakt deze telefoon voor een 3.2 mp mooie foto's bij daglicht, in het donker redelijk. De geluidskwaliteit van de telefoon vind ik ook erg helder. Doordat er toch wat extra opties op de telefoon zitten vind ik het een ideale telefoon voor vrouwen die toch een mooie telefoon willen, die handig in gebruik is en waarvan de kwaliteit zich niet in de steek laat!

Pluspunten: design, geluidkwaliteit, handig in gebruik, kleurenopties, spiegel, voor 3.2mp goede camerra MET flitser!

Minputen: in zonlicht weinig zicht (heb er zelf niet zo'n moeite mee gehad en zit toch vaak in de zon), het knopje aan de zijkant voor de musicplayer is zeer gevoelig.

Kortom: een aanrader!

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven