Nokia 7610 Supernova review


Sinds het laatste kwartaal van 2008 schittert er een nieuwe ster in de Supernova serie van Nokia. Fris design en kleurrijke animaties staan in deze serie hoog in het vaandel.

Fris en kleurrijk is de telefoon zeker, maar ook stijl en eenvoud horen tot de sleutelwoorden van deze slider.

Het toestel is de tot nu toe laatste op de rij van twee candybars (Nokia 7310 Supernova en Nokia 7210 Supernova) en een clamshell (Nokia 7510 Supernova) in deze vrolijke reeks. De onderlinge specificaties verschillen niet veel maar de 7610 Supernova geldt als het topmodel uit de serie.

Met de Nokia 7610 Supernova mikt de fabrikant op de vrouwelijke consument die oog heeft voor kleur en verandering; de cover van de telefoon kan verwisseld worden waardoor een nieuwe look ontstaat en de kleuren van het menu aangepast kunnen worden aan een kleurenpalet van een foto die door de gebruiker zelf is ingevoerd. In deze review gaan we na of deze kleurrijke telefoon naast stijl ook op het gebied van functionaliteit aan onze verwachtingen voldoet. Is de stijl van de telefoon werkelijk in mum van tijd veranderd? Wat heeft de telefoon daarnaast te bieden? We zullen zien of deze stertelefoon net zo’n verpletterende indruk achterlaat als een echte Supernova.

Wat zit er bij het toestel?

Nokia levert bij het toestel een USB-kabel, batterij (860 mAh), oplader, handleiding, externe 512 MB geheugenkaart, stereo headset en twee verschillende Xpress-on Cover mee. De onderdelen ogen kwalitatief goed.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel