Nokia 7280 reviews


Lees hier Nokia 7280 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de 7280 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Nokia 7280 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


6,0
8 reviews
5 sterren
0 reviews
4 sterren
5 reviews
3 sterren
1 review
2 sterren
1 review
1 ster
0 reviews

“Nokia 7280 review”

·

 • Meest trendy vrouwentoestel op de markt
 • Speciaal ontwerp met opmaakspiegel
 • Absoluut een enorme eyecatcher
 • Bluetooth
 • EDGE
 • MP3-speler
 • FM radio
 • Redelijk goede VGA camera
 • Handsfree functie
 • Meegeleverd tasje onhandig
 • Bediening die gewenning vraagt
 • Controversiele bediening
 • Aanwezigheid softwarefouten
 • Stabiliteitsproblemen eerste software versies

Op onze site mag een review over de bijzondere Nokia 7280 niet ontbreken. Het model dat sinds een aantal maanden op de markt is ons door Nokia zelf ter beschikking gesteld voor deze review. Het toestel is gemaakt in de Distinctly Bold stijl ook wel Opvallend Gewaagd genoemd, een compleet nieuwe range waarbinnen ook de 7260 en 7270 vallen. Tijdens de review zal deze stijl terug komen in het ontwerp van het toestel, de ingebouwde thema's & screensavers en ook de meegeleverde accessoires.


petra ·

Echt een prachtige telefoon! Helemaal voor typjes die van design houden en graag willen showen met hun mobiel. Het is echter geen mobiel voor zakelijk gebruik, het is niet handig met sms´en, het duurt veel langer, en ook valt de telefoon vaak uit, wat erg vervelend is als je in een belangrijk gesprek zit.
Ik had mijn mobiel 2dehands gekocht, heb hem nu een maand, en doet het nu al niet meer. Toen ik hem aanzette flikkerde het beeld nog eventjes maar daarna was het over. Het is mogelijk om deze mobiel als mp3 te gebruiken, maar als je naar het volgende liedje wilt, moet je hem wel steeds verzetten. De radio vind ik erg goed, ook al is de headset de ontvanger. Het geluid in de mp3 is wel goed, en kan gelukkig ook erg hard. Het grootste nadeel is nog wel de batterij. als je ongeveer 4 uur per dag muziek luistert, is ie na 2 uur al leeg, wat echt super irritant is.
groetjes petra

0 0

Mandy ·

Ik kreeg die telefoon voor de eerste keer en meteen deed het geluid het niet. Toen kreeg ik een nieuwe en weer deed het geluid het even niet, maar daarna weer wel en toen was ik aan het bellen en toen hoorde ik een lange piep en degene waarmee ik belde hoorde ik niet meer en toen deed het internet het weer niet. Ik heb de oude nu weer, want ik vond het echt k** telefoon. Wel een hele mooie, maar als er dan zoveel problemen zijn en er ook nog eens geen toetsenbord op zit, hoef ik het toestel niet meer.

0 0

Mr Marcellos ·

Goed toestel zonder MP3 speler, maar daar is een oplossing voor. Je kunt een MP3 converteren naar AAC en gewoon gebruiken als ringtone. Toestel maakt goede fotos voor een 640 x 480 camera. Ja, ik ben zeer tevreden over dit toestel. Prijs zou wel iets lager mogen.

0 0

Der Tiesto ·

Het is een fijn apparaat. Het is inderdaad even wennen maar zit een soort van T9 bij SMS. Het toestel geeft de mogelijke volgende letter, net zoals bij het intypen van de GPS in de auto. Je moet echt van het design houden, het is geen standaard ding!

0 0

Paulus ·

Overdesigned en overpriced. Een luxe lipstick waarmee gebeld kan worden. De one for all draaischijf werkt als of er niet echt over nagedacht is: een SMSje met 150 tekens duurt wel 5x zo lang als normaal. Het toestel kent nog een groot nadeel nl het schuifmechanisme: na verloop van tijd zal er stof en vuil tussen komen met alle problemen voordien zoals krassen op scherm. Dat je bij Nokia ook nog eens dik moet betalen voor wat zij design vinden is absurd. Toestel heeft nl verder niks speciaals in huis als 262K scherm, mp camera, extern geheugen of MP3.

0 0

Eisinga ·

Super elegante en chique telefoon! Ik heb het toestel twee dagen en bevalt goed. Alleen dat draaischijfje is wel ff wennen zeg! Vooral met SMSen. Maar het gaat steeds beter.

0 0

Melanie ·

Ik heb de Nokia 7280 vorige week bij Monditel gehaald. Ik vind deze toestel echt top. Ik vind het toestel erg mooi.

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven