Nokia 6681 reviews


Lees hier Nokia 6681 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de 6681 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Nokia 6681 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,3
6 reviews
5 sterren
5 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Nokia 6681 review”

·

 • Veel handzamer toestel dan zijn voorgangers
 • Nieuw Symbian besturingssysteem
 • Nieuwe Series 60 gebruikersinterface
 • Beste Symbian smartphone momenteel afhankelijk van de keuze voor 3G/UMTS
 • Externe geheugenkaart slot
 • Grote hoeveelheid meegeleverde programma's
 • Enorm goede handsfree functie
 • Goede Bluetooth applicatie
 • Erg goede mega-pixel camera met opnieuw verbeteringen
 • Goede optie naast de Nokia 6680 wanneer men geen 3G/UMTS of extra camera op de voorkant nodig heeft
 • Geen portret modus in de camera applicatie
 • Dual Voltage RS-MMC geheugenkaart die zeer slecht leverbaar is
 • Minder toetsenbord dan 6630
 • Zwaarder dan 6630

Opnieuw een review van een Series 60 toestel op Nieuwemobiel.NL en de opvolger van de 6630 en 6680, genaamd Nokia 6681. Zoals aangegeven een smartphone en dat betekend een Symbian, Windows Mobile, Java, Palm of Linux besturingssysteem waarop het complete toestel draait. In dit geval voor de Nokia 6681 het nieuwste Symbian besturingssysteem, versie Symbian 8.0 met de Series 60 Second Edition gebruikersinterface.


Soldaat ·

Na twee weken in gebruik toch nog steeds een zeer fijne mobiel, geen probleem met de grootte (hiervoor had ik de Nokia 6021). Zoals de andere smartphone-modellen van Nokia heel makkelijk in gebruik en duidelijke menu structuur, ook wel zelf aan te passen. Zeer veel mogelijkheden en personaliseren van je mobiel is bijna in elke manier mogelijk. Vooral de themas blijf ik leuk vinden. De "active standby" scherm vind ik echt top! Kan niet meer zonder. Heel gemakkelijk om je agenda in de gaten te houden, zonder elke keer daadwerkelijk naar je agenda-functie te moeten gaan. Standby tijd blijft zoals gewoonlijk niet zo erg lang, gemiddeld laad ik eens in de twee dagen op (met veelvuldig gebruik en s nachts aan). De hoeveelheid bijgeleverde accessoires in de doos vind ik echt top, ik mis verder niks. Ik heb alleen wel meteen een veel grotere geheugenkaart bijgekocht. Zeker wel een aanrader.

0 0

jeroen ·

Zeer mooi toestel, voelt lekker stevig aan. Niet zo klein en licht als mijn vorige (K700i). Die voelde erg goedkoop aan. Bellen klinkt super, zeker met Bluetooth. Connecten met je headset gaat vlekkeloos. Dat was wel is anders met mijn Sony Ericsson. Functies zijn oneindig. Heel makkelijk proggies van internet halen. Datakabel bijgeleverd lekker. Deze werkt goed. Prijs was ok. Weinig eurie bj een 1-jarig Telfort abo van www.2call.nl. Superzaak smile

0 0

Tevjor ·

Een geweldig toestel! Maak jij en/of je omgeving nog geen gebruik van beeldtelefonie (3G/UMTS), dan is dit de meest complete Symbian OS smartphone. Het uiterlijk van de 6681 vind ik persoonlijk mooier dan de 6680, door het ontbreken van die vreselijk lelijke VGA-camera aan de voorkant van de 6680. Een super toestel met heel veel mogelijkheden, waaronder een overzichtelijk Today scherm net als op een PDA. Nu nog TomTom Mobile 5 erop en dan ben ik helemaal klaar!

0 0

Giano ·

Ik wou weer een nieuw toestel moet alles erop en eraan. Werkelijk waanzinnig dit toestel echt alles! Met echte flits! Dat is zo mooi deze verdient een 10 en het toestel van het jaar!

0 0

cormans ·

Helemaal toptoestel!

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven