Motorola SLVR reviews


Lees hier Motorola SLVR reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de SLVR vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Motorola SLVR review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


5,9
4 reviews
5 sterren
0 reviews
4 sterren
3 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Motorola SLVR review”

NieuweMobiel.NL ·

 • Dun, klein en licht
 • Kleuren beeldscherm
 • Laden via simpele USB kabel
 • Mooi uiterlijk
 • MP3 mogelijkheden onderschat
 • Camera
 • Geen datakabel meegeleverd
 • Geen stereo headset meegeleverd
 • MP3 speler niet overtuigend
 • Onhandig telefoonboek
 • Verouderd menu

Slim is HOT! Het is niet meer dan duidelijk geworden de afgelopen tijd dat door het succes van de V3 RAZR nu iedereen in eens dunne toestellen wil. Motorola startte de hele roep om deze modellen met de genoemde RAZR en nu is daar de SLVR, ook wel L7 genoemd. Een candybar of monoblock met de looks die veel overeenkomsten heeft met zijn broertje de RAZR.

Klik hier voor de rest van onze uitgebreide Motorola SLVR review


max ·

Ik vind het een heel goed ding hoor, maar het kan allemaal nog wel iets beter.

0 0

rick tomas ·

Mooi, compact en uitgebreidt. Heel tevreden mee. Ten opzichte van de uitgebreide mogelijkheden slechts enkele minpunten, het zijn er maar een paar maar word er toch chagrijnig van: - De meegeleverde kartonnen doos is een mooi accessoire. De rest kan ik niet vinden. - Dit toestel kan gesynchroniseerd worden met PC, met de software die ik volgens de winkel zo kan downloaden van Motorola, dat is niet waar. Minpunt voor winkel en Motorola. Overigens pluspunt winkel: kreeg er Bluetooth headset bij. - Het geheugenkaartje: MP3s hierop kunnen niet als beltoon worden ingesteld en fotos kunnen niet gebruikt worden in het fototelefoonboek, tenzij je dit alles naar telefoon kopieert, waarvan het geheugen dan ontoereikend is. Minpunt voor de Motorola-programmeurs, het ontbreken van deze mogelijkheid is echt nergens voor nodig. Is dit geheugenkaartje een soort kofferbakje waar je alleen rommel in kan meenemen? - Tot nu toe onbetrouwbaar geheugen, bij het toevoegen van telefoonnummers op SIM of telefoon verdwijnen er andere telefoonnummers van SIM of uit telefoon > nee het geheugen is niet vol > nee het ligt niet aan mij. - Volgens de info van winkel aanwezige stopwatch/timer en takenlijst kan ik helaas niet vinden. Het is heel goed verstopt. - Video in 3GP formaat, hoe kan ik dit op PC afspelen? Ik vind hier tot nu toe geen mogelijkheid voor. - Het mooie glimmende toetsenbord is overdag moeilijk leesbaar, dit zou ook overdag verlicht moeten zijn, heb geen mogelijkheid gevonden om dit in te schakelen (behalve de lichtsensor afplakken dan). Beste Motorola, heel fijn toestel maar maak het nog even af (ook die van mij).

0 0

erik goos ·

Erg mooi toestel, ligt lekker in de hand. Super dun maar wel met alles erin. Ik stel geen hoge eisen aan een camera in een telefoon. Ik heb zelf een fantastische digitale. Dus voor mensen die een goede camera op hun tel willen, neem SE W800i. Het enige wat me tegenvalt is dat je er geen oortelefoon bij krijgt, die moet je voor 10 euro extra aanschaffen.

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven