Motorola RIZR Z8 reviews


Lees hier Motorola RIZR Z8 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de RIZR Z8 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Motorola Z8 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


6,1
4 reviews
5 sterren
0 reviews
4 sterren
3 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Motorola RIZR Z8 review”

·

  • Kwaliteit beeldscherm
  • Uniek slider mechanisme
  • Opladen via USB
  • Hoeveelheid meegeleverde accessoires
  • Batterijduur
  • Samenwerking met UIQ

Zoals eerder aangekondigd hierbij een review over de allereerste Motorola uitgerust met UIQ; de Motorola Z8. Deze slider met groene accenten is onlangs ook gespot in volledig zwart. Toch moet gezegd worden dat deze gifgroene accenten het toestel wel goed doen, het maakt het geheel wat spannender en minder saai. En daarnaast past het goed bij 1 van de 2 thema's waarmee de Z8 is uitgerust.


Pauline ·

Op zich mooie telefoon, belkwaliteit is goed. Levensduur van de batterij is redelijk. Bijgeleverd filmpje (Bourne Identity) was een leuke gadget. Toch na 3 dagen al spijt van aankoop. Nokia-menu is veel prettiger (is overigens maar net wat je gewend bent) en ik gebruik mn telefoon eigenlijk alleen voor bellen en sms-en. Dat laatste is met deze telefoon echt een drama! Toetsen zijn niet makkelijk in gebruik en met de centrale menutoets druk je er al snel naast. Verder bijzonder weinig keuze in achtergronden (2 standaardmogelijkheden).

0 0

simone ·

prima toestel, maar de levensduur van de batterij is verbazend slecht. 1,5 dag zonder veel te bellen of gebeld te worden is het maximaal haalbare.

0 0

artis ·

zeer mooi van uiterlijk en stevig aanvoelende telefoon...geef voor de uitelijkheid een 10 voor heb nog nooit zo een mooie smartphone gezien( mer name als je hem uitschuift zeer mooie knik er in en het zachte mintgroene kleur van het toetsenbord)) heb deze al 3 weken in bezit altijd nokia gehad maar mis de nokia niet is wel een motorola denk daarom dat die niet veel verkocht wordt in nederland maar smaken verschillen...en dankzij de nieuwste sybian is het een gebruikersvriendelijke telefoon iets wat je niet van de andere mototrolas kan zeggen..nee ben er tevreden over.. Zeker de moeite waard. En wat makkelijk is veel progammas van de sonys ( p990i en p1i ) en themas zijn voor deze phone te gebruiken.

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven