Lenovo C2 Power


Lenovo C2 Power
Lenovo C2 Power wit overzicht
Lenovo C2 Power zwart achterkant
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Schermformaat
5,0 inch
Camera
8,0 megapixel

Pluspunten Lenovo C2 Power

 • Voorzien van bovengemiddeld grote batterij
 • Vrij voordelige Android-smartphone
 • Beschikt over 4G-internetmogelijkheden
 • Plaats voor twee simkaarten

Minpunten Lenovo C2 Power

 • Voornamelijk van plastic

Prijsvergelijker Lenovo C2 Power
Maandelijks Eenmalig Minuten Data      
Ben € 11,50 € 0,00 100 500 MB   Tip
hollandsnieuwe € 15,00 € 0,00 1000 1000 MB 4G Bekijk
Telfort € 18,50 € 0,00 150 1000 MB 4G Bekijk
Vodafone € 19,00 € 0,00 150 500 MB   Bekijk
T-Mobile € 22,00 € 0,00 onbeperkt 1000 MB   Bekijk
KPN € 26,00 € 0,00 200 1000 MB   Bekijk
Simyo € 21,00 € 0,00 100 4000 MB 4G Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Lenovo C2 Power met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

De Lenovo C2 Power in het kort

De Lenovo C2 Power is een relatief betaalbare Android-smartphone met een opvallend grote batterij. Handig, want daardoor kom je makkelijker de dag door zonder tussentijds op te laden. Alhoewel het z'n belangrijkste 'selling point' is, is het niet z'n enige. Wat je allemaal nog meer met een C2 Power in huis haalt leggen we hieronder uit.

Doe meer voor minder

Hoe irritant is het dat je niet de hele dag doorkomt met een volle batterij? Natuurlijk kun je weinig doen met je mobiel, hem vooral met rust laten om batterij te sparen. Maar zeg nou zelf: dat is niet echt een mogelijkheid voor veel mensen. Je zou om batterij te sparen ook een telefoon kunnen kopen met een klein scherm. Dat is echter ook voor veel mensen geen serieuze optie. De Lenovo C2 Power heeft een royaal 5 inch HD-scherm en een dikke batterij die bovendien verwisselbaar is en snel opgeladen. Lenovo heeft diverse software-aanpassingen gedaan waardoor Android nog energiezuiniger is.

Belangrijkste Lenovo C2 Power specificaties

 • Relatief grote 3.500 mAh accu voor lange batterijduur
 • 16 GB aan opslag maar tot 32 GB uit te breiden
 • IPS-scherm met HD-resolutie en van 5.0 inch groot
 • Keurige 5 megapixel selfiecamera
 • 8-megapixel hoofdcamera met autofocus + HD video-opname
 • Quad-core processor (MediaTek MT6735) op 1.0 GHz met 2 GB RAM-werkgeheugen
 • Onderweg snel mobiel internet dankzij 4G (LTE)
 • Meerdere simkaarten gebruiken dankzij Dual SIM-ondersteuning
 • Bekijk alle Lenovo C2 Power specs

Voordeel van extra ruimte

Handig aan de Lenovo C2 Power is naast z'n dikke batterij de mogelijkheid dat je er twee simkaarten in kwijt kunt. Stel je hebt twee kaarten en loopt nu nog met twee losse telefoons dan kun je er vanaf nu één thuislaten. Scheelt toch weer ruimte. Bovendien stelt Dual SIM je in staat om geld te besparen. Neem bijvoorbeeld een los data-abonnement en een aparte goedkope simkaart om alleen mee te bellen. Je zou zelfs met anderen één telefoon kunnen delen. De C2 Power ondersteunt zelfs 4G waardoor je onderweg snel kunt internetten. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je over een dergelijk abonnement beschikt.

Lenovo C2 Power wit overzicht

Aan beeld en geluid geen gebrek

Lenovo heeft de C2 Power uitgerust met een 8 megapixel camera aan de achterzijde. Deze beschikt over autofocus en wordt vergezeld door een LED-flitser voor als het donker wordt. Voorop zit een 5 megapixel camera en is speciaal bedoeld voor selfies en om mee te videobellen. Er is op de Lenovo C2 Power niet alleen gedacht aan fotografie. Ook op het gebied van audio is er wat te vertellen. Zo zit er MaxxAudio van Waves op. Hierdoor moet de geluidskwaliteit net iets beter zijn dan de gemiddelde smartphone. En aan muziek geen gebrek want als je favoriete radiozender niet je lievelingsmuziek uitzendt dan kun je altijd nog je eigen muziekbibliotheek raadplegen. Dankzij de geheugenkaartslot is daar ruimte genoeg voor.

Goedkoopste Lenovo C2 Power prijzen

Momenteel ligt de Lenovo C2 Power nog niet in de Nederlandse winkels, je kunt hem echter al wel als pre-order bestellen. Uiteraard is de C2 Power verkrijgbaar met een abonnement maar hij is ook los te koop. Wij vonden al vanaf € 139 een webshop voor je. In combinatie met een abonnement behoort ook gewoon tot de mogelijkheden. Zonder bijbetalen heb je dan al vanaf 11,50 euro een exemplaar in huis. Dat is in combinatie met een tweejarig abonnement. Alle abonnementen van één jaar vind je op deze abonnementspagina. Daar kan je in het zoekfilter links bovenaan filteren op de abonnementsduur. Het is daar ook mogelijk te zoeken op minuten/sms’jes, MB’s en hoeveel je maximaal wilt betalen aan maandelijkse kosten. Lenovo heeft alleen een versie beschikbaar met 16 GB aan intern geheugen. Een probleem hoeft dat echter niet te zijn, je kunt namelijk altijd nog een geheugenkaartje bijplaatsen.


Concurrenten van de Lenovo C2 Power

Vergelijk de Lenovo C2 Power met deze producten


Praat mee over de Lenovo C2 Power