LG Prada KE850 reviews


Lees hier LG Prada KE850 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Prada vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen LG KE850 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


6,9
10 reviews
5 sterren
0 reviews
4 sterren
7 reviews
3 sterren
2 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“LG Prada KE850 review”

NieuweMobiel.NL ·

  • Afmetingen scherm
  • Compactheid toestel
  • Interactieve Flash menu
  • Geen 3G
  • Vingerafdruk gevoelig
  • Uithoudingsvermogen batterij

Eind 2006 kondigde LG aan een toestel uit te brengen in samenwerking met modehuis Prada. Dit toestel moest een combinatie worden van hoogwaardige technologie en avant-garde design. Het resultaat is een candybar toestel met volledige touchscreen bediening. En nu bij ons op de redactie binnengekregen, het nieuwe paradepaardje van LG; de KE850 Prada!

Klik hier voor de rest van onze uitgebreide LG Prada KE850 review


John-Michel ·

Vind het Qua looks egt een hele mooie tel! Qua functies is hij ook heel breed! alleen mis ik in die opties de Details heel erg. Net dat extraatjes mist hij. Touchscreen is heel erg wennen. Vooral sms gaat nu ff heel heel traag.

0 0

Rik ·

Qua looks echt een leuke telefoon! Mooi glimmend apparaatje! Althans in het begin dan.
Menus en alles qua gebruikersvriendelijkheid vind ik allemaal prima!
Telefoon is niet ontzettend snel! (bij een redelijk gevuld geheugen)
Smsen is kwestie van oefenen! Persoon tik ik net zo makkelijk weg als met een normaal toetsel, dus om die reden hoef je de telefoon zeker niet te laten liggen!!
Persoonlijk mis een een makkelijke agenda functie zoals op een nokia, die op de voorgrond verschijnt bijvoorbeeld!

Verder vind ik de kwaliteit wel matig! Absoluut niet krasbestendig! Erg jammer
Had zelf gehoopt op een sterker frontje! Ook de achterkant zit gauw vol krassen,
hiermee gaat de camera kwaliteit ook sterk naar achteren. alles wordt wazig en overbelicht.

Conclusie: Mooie telefoon, maar matige kwaliteit..
Voor de echt zuinige mensen die hem altijd in een hoesje zullen koesteren zal hij
vast langer mooi blijven! Los in de broekzak of in de auto gaat niet goed helaas.

1 0

Andries ·

De telefoon is stylish en is ongeveer te vergelijken met de iphone qua bediening. Het smsen is inderdaad lastig. Voor de rest een puike telefoon.

0 0

Miré ·

Mooi telefoon. Wat betreft de functies heeft deze alles wat je nodig hebt voor dagelijks gebruik. Het is wel even wennen op touchscreen. Soms raak je per ongeluk een knopje dat je niet wilt en gaat het mis. Wel wennen dus met het schrijven van SMS. Camera is niet zo goed als die van Sony Ericsson (persoonlijk vind ik dat Ericsson de BESTE fotos maakt) en deze is maar VGA. Jah...men kan niet alles hebben. De gemaakte fotos kan men niet IN-zoemen. Dat vind ik wat jammer. In het algemeen vind ik dat het een geslaagt concept is "voorlopig".wink Volgende jaar kunnen we vast uit meerdere modellen en merken uitzoeken.

0 0

linda ·

Fijne telefoon. Camera vind ik iets minder, ik heb hiervoor de SE k750i gehad en die maakte veel mooiere fotos. Smsen is flink wennen. Lopen en smsen bijv is niet echt handig, je drukt snel op de verkeerde toetsen. Verder ben ik erg blij met dit toestel en is echt de moeite waard!

0 0

Peter ·

Is een zeer geslaagd concept tussen LG en Prada. De telefoon is heel knap afgewerkt maar zal snel qua technologie voorbijgelopen zijn vrees ik. Is denk ik een telefoon die je koopt als je er verliefd op geraakt maar niet als je naar alles kijkt en vergelijkt met andere toestellen. Het touchscreen is nu nieuw maar andere merken komen gauw met hetzelfde op de proppen. Ik vind het in ieder geval een prachtige telefoon.:-)

0 0

Tommy King ·

Zwart wit is alleen in het praa thema, kies je een ander thema dan heb je wel mooie kleurtjes op je scherm. Maar dat zwart wit vind ik persoonlijk wel heel stijlvol.

Heel mooie telefoon. Prachtig strak design, less is more! Goeie camera (ook de videofunctie) Radio werk uitstekend, goed geluid. Lekker compact, zeker anderhalf keer zo dun als mijn vorige telefoon (HTC P3600) die ik nu alleen gebruik voor navigatie. Smsen gaat in het begin een beetje moeilijk, maar dat went wel. Wel heb ik de T9 uitgeschakelt... Ben wel touchscreens gewent, maar dit is wel ietsjes anders. Beetje duur in het begin, maar de prijzen zijn alweer flink aan het dalen. Zeker een aanrader!

0 0

boogja ·

nee ik heb het toestel nu een aantal keer in handen gehad en het is een super mooi toestel om te zien maar dat was het ook
de camera is ook ok
maar het smsen met het toestel is echt niet leuk het schiet niet op om alles met je vingers te moeten doen
ook vind ik het jammer dat het in zwart wit is
leuk toestel voor het oog maar qua functies is het jammer vind ik

0 0

Maikel ·

Prachtige design telefoon met touch screen. Werkt allemaal perfect, ook met vette handen. Mooi doekje erbij gekregen om het touch screen af en toe schoon te maken.
Werkt snel (internet) en in cobi met een abo, een goede prijs.

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven