LG Prada KE850 review


Eind 2006 kondigde LG aan een toestel uit te brengen in samenwerking met modehuis Prada. Dit toestel moest een combinatie worden van hoogwaardige technologie en avant-garde design. Het resultaat is een candybar toestel met volledige touchscreen bediening.

En nu bij ons op de redactie binnengekregen, het nieuwe paradepaardje van LG; de KE850 Prada!

Naast de touchscreen bediening lijkt ook het uiterlijk verdacht veel op de Apple iPhone.
We zien op vele website's dat de vergelijking wordt gemaakt tussen de Prada en de iPhone. Wij zullen in deze review niet de nadruk leggen op deze vergelijking. Al was het maar omdat de Prada geen smartphone is en de iPhone wel. Toch zullen we hier en daar wel wat overeenkomsten nader belichten, simpel omdat ze erg op elkaar lijken.

We zullen in deze review uitgebreid kijken naar het uiterlijk en de bediening van de Prada. En is dit nou een typische vrouwen telefoon? Of zullen de heren onder ons dit nieuwe model van LG ook waarderen? Verder zal in deze review aan de orde komen of we na enige dagen nog steeds onder de indruk zijn van de Prada. Als we dat in eerste instantie al waren natuurlijk!

De gebruikte kwaliteit is goed. Waar het beschermhoesje van gemaakt is blijft onduidelijk maar het ruikt naar nieuwe schoenen. Deze vergelijking zal de dames zeker aanspreken! De telefoon past er trouwens niet helemaal in, de letters Prada prijken er bovenuit. Jammerlijk samen met de camera. Geen bescherming daarvoor dus.

Wat zit er bij het toestel?

De Prada komt in een kleine vierkante doos en staart je stijlvol aan zodra je de doos open hebt gemaakt. Binnenin zit naast de telefoon een adapter, een tweedelige headset, USB datakabel, een 256 MB MicroSD kaart (+ convertor), een beschermhoesje en niet te vergeten een poetsdoekje! Want het zal geen verrassing zijn dat een touchscreen vieze vingers aantrekt.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel