LG Optimus G E975 reviews


Lees hier LG Optimus G E975 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Optimus G vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen LG E975 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


4,4
2 reviews
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“LG Optimus G E975 review”

·

  • Beeldscherm
  • Snelheid en gebruiksgemak
  • Uiterlijk
  • Camera performance

Bij de Optimus G ontvingen wij een boek vol lyrische termen als ‘unparalleled performance’, ‘true-to-life experience’ en ‘revolutionary’. Dit toestel was, als we de PR moesten geloven, een geschenk uit de hemel. En eerlijk is eerlijk, de Optimus G heeft op het eerste gezicht inderdaad een kans van slagen in het topsegment van de markt. Met dit toestel richt LG zich daar dan ook op. Toch lijkt de Optimus G op papier geen partij voor de nog uit te komen Galaxy S4 en HTC One. Is de LG Optimus G te laat? Of zou de Optimus G die race nog kunnen winnen?


rene ·

heb deze telefoon nu bijna 2 maanden,en bevalt supergoed.toestel is fijn en duidelijk in gebruik,is super snel,en overzichtelijk.kan even geen minpunten opnoemen eigenlijk.kortom,geen seconde spijt,en boven verwachting.

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven