LG Optimus G E975 review


LG Optimus G E975 review

Bij de Optimus G ontvingen wij een boek vol lyrische termen als ‘unparalleled performance’, ‘true-to-life experience’ en ‘revolutionary’. Dit toestel was, als we de PR moesten geloven, een geschenk uit de hemel.

En eerlijk is eerlijk, de Optimus G heeft op het eerste gezicht inderdaad een kans van slagen in het topsegment van de markt. Met dit toestel richt LG zich daar dan ook op. Toch lijkt de Optimus G op papier geen partij voor de nog uit te komen Galaxy S4 en HTC One. Is de LG Optimus G te laat? Of zou de Optimus G die race nog kunnen winnen?

Wat zit er bij het toestel?

De Optimus G wordt geleverd in een chique doosje. De verpakking is nauwelijks groter dan het toestel, dat met zijn 131.9 x 68.9 mm aansluit bij andere nieuwe high-end toestellen die niet bescheiden zijn qua formaat. De bijgeleverde accessoires zijn zwart en glimmend: de oplaadstekker met bijgeleverde USB-kabel ziet er prima uit, maar de oordopjes hebben ondanks het flashy LG-logo een nogal goedkope plastic uitstraling. Iets wat niet helemaal pas bij de rest van het pakketje. Er worden wel nog oorstukjes in verschillende maten bijgeleverd. De Li-ion batterij heeft een flinke capaciteit van 2.100 mAh en kan niet uit het toestel verwijderd worden.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel