LG G2 mini review

Z’n naam is klein maar z’n daden benne groot!

· 1 reactie


LG G2 mini review

Als fabrikant met grote ambities kon LG niet achterblijven bij de concurrentie die allemaal mini-versies van hun vlaggenschip uitbrengen. Dus kwamen ze eerder dit jaar met de LG G2 mini.

In tegenstelling tot wat de toevoeging mini wellicht doet vermoeden krijgt de G2 mini een 4,7 inch beeldscherm met qHD-resolutie mee. Verder is er een 8 megapixel camera voor foto's en de processor is van het type Snapdragon 400.

Qua formaat zou een mogelijke concurrent de eerder door ons getestte Sony Xperia Z1 Compact zijn. Die is qua formaat vergelijkbaar, heeft een aanzienlijk kleiner scherm maar is wel stukken krachtiger. Realistischer alternatieven zijn de Samsung Galaxy S4 mini, HTC One mini 2 of de Motorola Moto G.

Wat zit er bij het toestel?

In het kleinste doosje dat wij in tijden hebben gezien zit behalve het toestel nog een USB-kabel met adapter voor het stopcontact en een headset. Helemaal onderin vonden we ook nog een Duitstalige snelstartgids en de garantievoorwaarden. Het ziet er allemaal netjes uit maar de oordopjes van de headset ontbeert het aan comfort en de geluidskwaliteit is niet al te best.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel