HTC Wildfire reviews


Lees hier HTC Wildfire reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Wildfire vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen HTC Wildfire review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


6,6
6 reviews
5 sterren
2 reviews
4 sterren
2 reviews
3 sterren
1 review
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“HTC Wildfire review”

·

  • Vormgeving
  • Browser
  • Radio
  • Beeldscherm
  • Typen

HTC ontwikkelde een kleiner broertje van Desire en Nexus One en besloot vervolgens om de naam van de nieuwste telg door de consument te laten kiezen via Facebook. Hier kwam uiteindelijk de HTC Wildfire uitrollen. Wat betreft hardware heeft de Wildfire veel gelijkenissen met de HTC Hero. De Wildfire heeft als extra een flitser maar de schermresolutie is aanzienlijk minder. Waar de Hero bij zijn lancering nog een koploper was op het gebied van Android is de Wildfire nu een een redelijk vriendelijk geprijsd instapmodel.


Joanieke ·

Ik schok heel erg van het hoge cijfer dat anderen deze telefoon geven. Ik vind deze telefoon helemaal niks, onder andere door zijn slechte processor. Spelletjes, zoals Angry Birds, zijn niet goed speelbaar en erg sloom, een jaar geleden deed het spel het zelfs helemaal niet. Ik kan iedereen aanbevelen deze telefoon gewoon niet te kopen alleen al om de processor.. Ook heeft mijn mobiel (deze) vaak problemen, zoals de hele tijd aan en uit vallen. Ik gebruik deze telefoon nu iets langer dan een jaar en er zitten geen krassen oid op, dus ben er wel zuinig op geweest!

0 0

Cas ·

Het is echt een geweldige telefoon. Alleen wel jammer dat er maar weinig accessoires bijzitten. Er zit bijvoorbeeld geen beschermhoesje/opberhoesje bij.

0 0

Marcel ·

Leuk toestel. Ook android is ideaal en wat een hoop dingen kun je gratis van de androidmarket halen!
Toestel ziet er goed uit. Ligt prima in de hand en met bellen is het geluid ook perfect. Qua uithoudingsvermogen in ieder geval beter dan mijn SE Satio, dus ook daar ben ik blij mee.
Functies zitten er genoeg op en wat je mist kun je downloaden in de androidmarket. Hier spreekt een tevreden HTC bezitter. Ik was altijd erg merktrouw met SE, maar moet toch zeggen dat dit toestel net zo goed of misschien zelfs beter is.

0 0

Tim Wencker ·

Erg mooi toestel voor een zeer goede prijs. Toestel kan eigenlijk precies hetzelfde als bijvoorbeeld de HTC Desire, draait op nieuwste versie android 2.1 en krijgt zeer waarschijnlijk gewoon de update naar 2.2. Verder uitgerust met het zeer gebruiksvriendelijke HTC Sense UI, een AMOLED scherm, relatief veel werkgeheugen en een scherpe 5MP camera + flitser. Toestel heeft GPS en is uitgerust met nieuwste versie van Google Navigation, waardoor de telefoon in een handomdraai in een TomTom verandert. Mét gesproken begeleiding!

Qua functionaliteit dus net zo goed als de duurdere HTC-modellen. Waarom deze dan toch voor een mooi prijsje aangeboden wordt? Scherm heeft een wat lagere resolutie (wat op het blote oog niet te zien is) en een wat minder snelle processor (wat je alleen bij zware 3d games zult merken).

Al met al gewoon een zeer mooi toestel voor een zeer leuke prijs.

0 0

Bob ·

Een erg mooie niet te dure smarthphone!

Mischien bleek de prijs zelf iets te mooi te zijn. (rond de 250 euro prepaid.)
Hij draait android 2.1 met htc sense interface harstikke goed. Maar als het op apps aankomt...
De meeste apps werken gewoon prima. Maar als je een app/game download die iets meer processor kracht eist heb je al erg gauw lag. (haperende beelden bij bijv een game) Het ziet ernaar uit dat ik nooit een 3d game zou kunnen draaien..
Maargoed ik heb dan wel een mooie prijs betaald. En dat is dan eigenlijk ook het enige echte nadeel.
Verder nog geen problemen mee gehad. Wel dat ik tijdens het bellen perongelijk de speaker aanzette of het gesprek beeindig. (terwijl het scherm uit hoort te zijn als je die aan je oor drukt) Maar dat probleem is hopelijk opgelost met de 2.2 update in het derde kwartaal dit jaar.
Al met al en erg goede uitgebreide smarthphone met alles erop en eraan. Ben blij met de aankoop.
Wil je vooral gamen op je telefoon, dan kies je voor een telefoon met een sterkere processor kracht.

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven