HTC Sensation reviews


Lees hier HTC Sensation reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Sensation vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen HTC Sensation review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


7,4
11 reviews
5 sterren
4 reviews
4 sterren
3 reviews
3 sterren
3 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“HTC Sensation review”

·

  • Bouwkwaliteit en ergonomie
  • Beeldscherm
  • Sense 3.0
  • Camera
  • Uithoudingsvermogen
  • Gespreksvolume

Menigeen was teleurgesteld toen HTC afgelopen februari zijn line-up presenteerde op het Mobile World Congress. De grote ontbrekende factor was een vlaggeschip met dualcore processor. Toen al werd door sommigen geopperd dat HTC de schijnwerpers helemaal voor zichzelf wilde en later met een dergelijk toestel op de proppen zou komen. Inmiddels is het zover en heeft HTC de Sensation gepresenteerd. Het toestel werd met lovende kritieken ontvangen maar dat neemt niet weg dat het zich in de praktijk moet bewijzen.


henny sips ·

telkens als ik een foto wil maken gaat de toestel uit.... dan moet ik hem weer opnieuw opstarten maar de foto is er dan niet.... jammer voor leuke momenten... en accu snel leeg....

0 0

Wendy ·

Het eerste half jaar werkte de telefoon heel erg goed maar daarna ging het al snel bergafwaarts.
Het is heel erg normaal dat het toestel zo'n vier keer per dag uit valt, dit is alleen te verhelpen door de batterij eruit en erin te doen.
De batterijduur is gewoon slecht, langer dan acht à negen uur gaat hij niet mee.
Het ontgrendel knopje is ook drie keer niks, om de telefoon te ontgrendelen moet vaak zo'n drie tot vier keer op het knopje gedrukt worden.
En het toucheren reageert vaak ook niet naar behoren.
Positieve punten had het toestel wel toen het nog goed functioneerde, maar een telefoon die steeds uitvalt waardoor je niet meer normaal kunt bellen/sms'en schiet zijn doel toch helemaal voorbij.
Voor mij geen htc meer. :-(

0 0

Sjoerd ·

Dit toestel kent helaas 2 dusdanig grote kinderziektes waardoor je je geld beter in een ander toestel kunt steken.

De eerste is dat de batterij erg snel leeg is. Mijn batterij houd het maximaal een dag uit. Soms heeft het toestel zelf momenten dat ie 30% van de accu verbruikt in een uur. Daarentegen was mijn HTC Desire pas na 2 a 3 dagen leeg.

De tweede is dat er een heftige bug zit in de powerknop van het toestel, waardoor het scherm steeds weer aanspringt terwijl je wilt dat die uit gaat. Bij mij is het vrij gebruikelijk om 5 keer op de powerknop te moeten drukken voordat het toestel daadwerkelijk het scherm uitschakeld.

Ik stap over naar een ander toestel smile

0 0

rene de roos ·

heerlijk toestel lekker snel alleen jammer van de batterij(gaat maar bij gebruik een halve dag mee,verder top toestel

0 0

J.Bos ·

Mijn 1e keus ging uit naar de Samsung Galaxy II maar hoorde van de intro van de Sensation en heb dus even gewacht tot deze uitkwam.
Toch is de keuze weer gevallen op de HTC, mede door zijn degelijke uitstraling en is nu mijn 3e HTC na de SPV 700 en Touch HD, deze laatste heb ik ook nog steeds in het bezit.
Het toestel nu in het bezit vanaf Juni alles wat je nodig hebt zit erin of erop met uitzondering van een takenlijst die wel in de Touch HD zat en goed te synchroniseren was met Microsoft Outlook.
Dus voor mij in 1e instantie een groot gemis, echter door een van de mensen van Belcompany gewezen op Evernote, gratis app via de market.
Dit is een perfecte vervanger met hele handige opties zoals even een foto nemen bij je taak. Eenmaal opgeslagen kun je deze taak ook nog mooi bewerken op je PC als je Evernote daar ook installeerd. Dus mijn gemis is hiermee verdwenen, mogelijk is dit ook wat voor U.
Het snel opraken 1 dag van de battery is deels op te vangen door gebruik te maken van een docking station.
Ik het er via internet 2 aangeschaft, 1 voor op mijn buro op het werk en 1 voor thuis, dus altijd mooi opgeladen als je hem niet in de zak hebt.

0 0

barry ·

gewoon een topper, alleen zoals je hier kan lezen ( en dat is met elke htc) de batt duur is gewoon niet echt top, verder een mooi goedtoestel! grin

0 0

Phonie ·

De batterij is erg snel leeg erg jammer. Voor de rest is deze telefoon een echte topper!

0 0

Ivo ·

Ik heb de HTC Sensation op de dag van release aanschaft, nu heb ik hem al ruim een maand in gebruik. Ik heb maar 1 woord hiervoor: Sensationeel!

De snelheid van het toestel is (als je hem naast concurrenten met dezelfde specificaties legt) misschien iets minder, maar het toestel opzich is erg snel.
Ik heb zelf nog niet veel gebeld met het toestel, maar de gesprekken die ik voerde waren van goeie kwaliteit.

Waarom je dit toestel moet nemen? HTC Sense 3.0 maakt het toestel helemaal af, daarom is mijn keuze hier ook naar toegegaan i.p.v. de Samsung Galaxy S II. Voor de batterijduur zijn wel tips waardoor het HTC toestel het (ongeveer of meer) dan een dag kan uithouden bij intensief gebruik.

Kortom: Je zult er geen spijt van krijgen! Het is een super toestel.

0 0

Peter van der Weiden ·

Heb inmiddels mijn tweede Sensation. De eerste werd te warm. Nog een hoop kinderziektes in de software, zoals wegvallen van iconen na reboot, wegvallen van geluid bij bepaalde apps en spontane reboots bij foto's maken met flits.
Als je van basic Nokia afkomt is de accuduur erg wennen. Haalde ik op mijn E72 een dag of drie, deze redt momenteel amper 9 uur... sad
Dan heb je een goede docking station nodig om hem op te kunnen laden, maar die bestaat nog niet.

0 0

kevin coenen ·

prima toestel!
behalve uithoudingsvermogen hebben ik nog geen minpunten kunnen ontdekken.

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven