HP iPAQ Data Messenger reviews


Lees hier HP iPAQ Data Messenger reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de iPAQ Data Messenger vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen HP Data Messenger review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


6,0
3 reviews
5 sterren
1 review
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“HP iPAQ Data Messenger review”

·

  • -
  • Bouwkwaliteit
  • Vormgeving
  • Batterij
  • Beeldscherm
  • Camera

Eind 2008 werden er twee toestellen van HP aangekondigd; de iPAQ Voice Messenger en de IPAQ Data Messenger. HP richt met zijn iPAQ lijn vooral op de zakelijke klant, maar probeert met de nieuwste lichting ook de ‘gewone’ consument voor zich te winnen. Qua specificaties verschillen de toestellen niet echt veel, beiden draaien op Windows Mobile 6.1, hebben Wi-Fi, 3G, een 3.0 megapixel camera en nog veel meer gelijkenissen.


bekboester ·

ik moet zeggen ik gebruik de hp ipaq data messenger al twee weken nadat hij op de markt was maar ik heb hem nu nog in goeie volledige staat. goed gebruik goed touchscreen krachtig netwerk. hij voldoet eigenlijk aan alle telefooneisen
dus ik zeg:KOPEN

0 0

JW ·

Ik vind het erg apart dat in deze review zo negatief wordt gedaan.
In het bijzonder over de batterij en de snelheid van Mobile Windows 6.1.
In andere reviews kwamen deze 2 punten juist als positiief naar buiten. De batterij zou redelijk lang meegaan bij normaal gebruik. Wanneer de mediaplayer aan staat gaat de batterij rond de 9 uur mee. Mijn eigen ervaringen met verschillende HTC's en met de Iphone is dat deze maximaal een dag meegaan bij normaal gebruik, ik zou dus ook zeggen dat 2 tot 3 dagen een redelijk lange periode is!!
De snelheid kan ik weinig over zeggen door het gebrek aan ervaring met deze telefoon, maar bij meerdere andere reviews wordt dit als snel aangegeven. Misschien is het verstandig deze review te herzien, want ik vind het maar weinig betrouwbaar!!

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven