Google Pixel 7a reviews


Lees hier Google Pixel 7a reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Pixel 7a vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Google 7a review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


10
1 review
5 sterren
1 review
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Beste mid-range telefoon wordt nog beter”

The Guardian ·

  • Briljante camera
  • Uitstekend kleiner scherm
  • Top prestaties, degelijke accuduur
  • Waterdicht en van gerecycled aluminium en plastic
  • Scherpe prijs
  • Geen optische zoom of macromodus
  • Gezichtsontgrendeling minder veilig dan anderen
  • Ietwat traag op te laden

De Pixel 7a is de beste mid-range Android-telefoon van dit moment. Het propt nog meer premium smartphone-ervaring is een compact en voordelig model.

Google's beste processor, ruim voldoende werkgeheugen en een degelijke hoeveelheid opslaggeheugen maakt hem sneller dan menig concurrent. Het goede, heldere scherm heeft een 90Hz schermverversing wat scrollen nog vloeiender maakt, iets wat voorheen alleen high-end telefoons hadden inclusief draadloos opladen.

Goede software en vijf jaar lang beveiligingsupdates maakt dat je er langer van kunt genieten. De camera behoort tot de beste van de markt, en zelfs dan weet hij sommige telefoons die tweemaal duurder zijn te verslaan, laat staan andere telefoons in de midrange-klasse.

De achterkant is van plastic en niet van glas, al zullen de meesten hem toch in een hoesje stoppen. De 34-uur durende batterij is voor de meesten genoeg om de dag door te komen.

Maar de 7a is ook goed voor je portemonnee. Ik zou niet weten waarom je meer zou betalen voor een Pixel 7. Sterker nog, de 7a grootste probleem is dat de Pixel 6a van vorig jaar nog steeds verkrijgbaar is en nu in prijs verlaagd is. Iets wat hem een zeer goede koop maakt.

Bron: https://www.theguardian.com/technology/2023/may/15/google-pixel-7a-review-mid-range-phone-camera-screen

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven