BlackBerry Torch 9800 reviews


Lees hier BlackBerry Torch 9800 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Torch 9800 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen BlackBerry 9800 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


7,3
6 reviews
5 sterren
3 reviews
4 sterren
2 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“BlackBerry Torch 9800 review”

·

  • Nieuw OS 6
  • Touch + fysiek toetsenbord
  • Veel opties
  • Kwaliteit beeldscherm
  • Kwaliteit camera
  • Formaat

BlackBerry kennen we vooral als smartphone voor de zakelijke klant. Eerder testten we al een aantal andere types zoals de BlackBerry Curve 9300, ditmaal is het de beurt aan de BlackBerry Torch 9800. De Torch 9800 is de eerste in zijn serie en valt vooral op door de combinatie van een touchscreen met een uitschuifbaar, volledig QWERTY-toetsenbord. Met de Torch 9800 hoopt BlackBerry een nieuw vlaggenschip op de markt te brengen dat zich kenmerkt door veelzijdigheid en productiviteit.


jantje ·

geweldige mobiel.
ik heb hem nu een dag en is super gaaf(y)

0 0

Jolanda ·

Het toestel werkt bij mij naar behoren!smile Mijn vorige toestel was een HTC Hero, had eerst gedacht dat ik die erg zou missen. Maar het tegendeel is bewezen!!! Vind alleen wel dat de App-World wat meer leuke gratis app's mag krijgen! Vind dat er nog niet zoveel leuks is. Ik mis nog de app om de treintijden te bekijken, of bestaat die toch al?wink

in ieder geval...ik vind de Blackberry Torch 9800 een super toestel!!

0 0

henkmetdesnor ·

Redelijk Goed.

0 0

JJ ·

Geniaal apparaat!

0 0

Star ·

Gelijk de foon gehaald toen hij uit kwam. Pracht toestel. Zat echt te wachten tot ze iets beters kwamen dan de Bold of Curve.

Het toestel nu 4 weken in gebruik en nog geen problemen mee gehad.

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven