BlackBerry Curve 8900 reviews


Lees hier BlackBerry Curve 8900 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Curve 8900 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen BlackBerry 8900 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


7,3
8 reviews
5 sterren
3 reviews
4 sterren
3 reviews
3 sterren
1 review
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“BlackBerry Curve 8900 review”

·

  • Gebruikersgemak
  • Formaat
  • Batterijduur
  • Flitser
  • Geen UMTS
  • Uitvallen functies

We testen vandaag de BlackBerry Curve 8900 die in eerste oogopslag niets anders lijkt dan een gekrompen Bold 9000. Als je beter kijkt zie je dat er wel degelijk verschillen zijn in uiterlijk, maar van binnen bleken er nog genoeg overeenkomsten te zijn. BlackBerry heeft nou eenmaal een degelijk besturingssysteem, en waarom iets veranderen wanneer het goed werkt. De Curve 8900 bespeelt dezelfde markten als andere BlackBerry’s; de zakelijke.


An ·

de geweldigste telefoon ter wereld, ik had eerst de blackberry 9300 en die viel enorm tegen, daarom werd ik door een vriend aangemoedigd om de oudere curve versie te kopen... een echte aanrader zei hij. En ja hoor , de gsm is top! hij is snel, gemakkelijk om te typen, het enige slechte punt is dat je de batterij moet laden na twee nachten, als je elke dag 2 uur aan een stuk belt en 150 sms'n stuurt per dag, gaat deze telefoon 4 dagen mee Door de wi-fi en het beluisteren van muziek gaat de batterij te snel plat naar mijn zin... over het algemeen, TOP!

0 0

maarten ·

Hey typt echt lekker en ook veel leuke spelletje is in de app world ook snel internet alleen jammer dat je hem vaak moet poetsen maar ik ben zo poetsertje. Maar mensen die twijvelen dit is echt een super mobiel dus neem hemgrin veel plezier

0 0

anna ·

Ik heb deze mobiel nu ongeveer 2 jaar. Ik baal echt dat ik deze mobiel heb gekocht. Vaak valt hij zomaar weg, dat komt door het programma van blackberry. Het internetten is absoluut geen pretje, want ik kan soms wel bijna 20 min wachten voordat er een pagina geladen is... Terwijl je bij bijv. een htc of nieuwste samsung of Iphone 4 dat niet gebeurd. Mobiels kopen blijft altijd een beetje een gok. Ik kan tegen de meeste mensen toch wel zeggen dat een blackberry echt een afrader is. Ookal is het pingen en e-mailen toch wel erg fijn op een blackberry. Maar dat is dan ook het enige positieve eraan.

0 0

ramon ·

Ik heb hem nu 4 maand, deed het tot afgelopen zaterdag helemaal top. Makkelijke op te mailen, msn en hyve. Het geluid was niet helemaal geweldig, er zit een lichte ruis in. Verder is hij erg snel en heeft dus weinig wachttijd. Maar afgelopen zaterdag hield het navigatieballetje ermee op. En sinds een paar weken zat er een enorme ruis achter de luidspreker. Nu maar wachten op de reparatie, voor de rest is het een topmob.

0 0

yvonne ·

ik heb m nu een paar dagen, bevalt prima, goed te bedienen duidelijk, snel en ben erg tevreden!

0 0

koe ·

Heb dit toestel nu een maand , in het beginnen is het wennen ( vroeger altijd nokia/samsung ).
Toestel ziet er super uit op foto's maar in het echt is hij nog mooierwink
Belkwaliteit is super scherp en helder , ik denk zelfs beter als menige nokia's
Batterijduur is bij ong 5/6 dagen met ong 15 sms versturen/ontvangen en bellen.
Toestel ligt lekker in de hand , niet te groot maar zeker niet te klein , je kan er lekker op mailen/smsen

0 0

Dorien B ·

Ik heb mn bb deze week ontvangen en het is echt een supertoestel. Hij is kleiner dan een nokia E71 en veel lichter.
Alles is ontzettend makkelijk in te stellen; emailadressen, wifi,... Het werkt prima!

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven