BlackBerry Bold 9000 reviews


Lees hier BlackBerry Bold 9000 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Bold 9000 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen BlackBerry 9000 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


7,9
14 reviews
5 sterren
2 reviews
4 sterren
11 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“BlackBerry Bold 9000 review”

·

  • Gebruikersgemak
  • Toetsenbord
  • Lichtgewicht en plat
  • Batterijduur
  • Browser

Veel telefoons hebben als doelgroep de zakenpersoon, geen enkele bedient deze zoals de BlackBerry dat doet. BlackBerry is inmiddels een begrip geworden, en staat nagenoeg synoniem aan een zakelijk toestel. Vandaag testen we de BlackBerry Bold 9000. Inmiddels niet meer de allerlaatste telg in de familie maar toch een toestel wat absoluut meekan met de laatste standaarden.


Josie ·

@Iedereen die zijn wachtwoord probeert in te vullen terwijl rechts in de bovenhoek 123 staat en de bb zelf op sos staat:

hier moet je je pincode invullen! Niet je wachtwoord! Daarna krijg je meteen een scherm waar je je wachtwoord moet invullen. Je pincode bestaat uit cijfers, vandaar dat je 123 niet via alt-Aa kunt wijzigen in letters.

0 0

sarah ·

ik heb hem al vanaf vorig jaar november en hij doet het super goed alleen doet die usb kabel die erbij hoort raar??? hij pakt hem namelijk nie op de pc, verder is hij wel okee

0 0

Robin ·

Na jarenlang WM-gebruiker geweest te zijn, heb ik eindelijk besloten om het over een andere boeg te gooien; de Blackberry Bold. En daar heb ik geen spijt van! De prestaties van de Bold zijn naar mijn idee stukken beter dan van een WM-toestel in dezelfde categorie.

De processor (624 MHz) doet duidelijk zijn werk. Het toestel start met gemak applicaties en multitasking lijkt ook geen probleem. Ik heb tot nu toe nog geen vastlopers gehad, echter wel kleine vertragingen. Maar dan had ik ook alles tegelijk openstaan; mail, internet, msn, facebook etc.

De batterij gaat redelijk lang mee, maar naarmate je veel gaat surfen, mailen, bellen etc. dan wordt dat aanzienlijk korter (1 dag).

Zeker geen verkeerd toestel en tot nu toe het fijnste dat ik heb gebruikt.

0 0

Wauters ·

systeemsoftware loopt zeer regelmatig vast. Ook de trackbal werkt na enkele maanden niet meer zoals het hoort. Ik gebruik deze wel regelmatig met nogal vuile handen, maar heb hem dan ook niet aangeschaft om 's avonds nà het werk te gebruiken.
push mail werkt perfect en batterij volstaat voor mij ruimschoots.
Bluetooth echter is een ramp. herkent de meeste toestellen maar is niet in staat om verbinding te maken. Indien suggesties laat maar komen.

0 0

Erik ·

Heb het toestel nu enkele maanden en is een stuk verbeterd in vergelijking met de vorige versies. Meer mogelijkheden wil ook wel eens meer problemen geven, zoals bij mij moeite met automatisch verbinding maken met bluetooth en de push-mail. Na enkele malen met de provider bellen toch maar zelf de oplossing gevonden: batterij eruit terwijl het toestel aanstaat, 2 minuten wachten (er volgt een harde reset) en alles doet het weer perfect. Ik herhaal dit ritueel nu standaard 1x per maand.

0 0

Benson ·

0 0

Henk ·

He het toestel sinds begin december 2008 en moet zeggen ben er zeer tevreden over. Gebruiksgemak is enorm, heldere duidelijke menu structuur, alles wijst zichzelf ! Met Bluetooth wel de nodige problemen gehad ! Echter er is een heel groot minpunt aan deze telefoon en dat is de accu. Ik ben een flinke zakelijke beller, vandaar ook een zakelijk toestel. Maar zonder bluetooth of WiFi ben ik s middags rond 1500 uur door de accu heen en dat is een drama.

0 0

Eliyanna ·

G-E-W-E-L-D-I-G!
IK ben super blij met deze telefoon, functies, TOP.
Alleen beetje balen van accu, but totally worth it!

0 0

Filip ·

Fantastisch toestel dat perfect werkt. De browser wil al eens paginas niet of gebrekkig weergeven maar is een zeer grote vooruitgang t.o.v. vorige Blackberry browsers. Batterij gaat bij mij 2 dagen mee (bij gebruik van 3G en Wifi). Het display is fe-no-me-naal voor zo'n toestel. Dit is mijn echt mijn favoriete gadget smile

0 0

Henk ·

Fantastisch toestel, werkt supersnel kortom een top toestel met 1 groot nadeel: De accu vind ik een drama, ben een redelijke beller, bluetooth staat uit net als WiFi maar een dag houdt de accu niet vol en maakt zakelijk gebruik erg lastig !!

0 0

reinier ·

super toestel vooral het beeldscherm is super scherp. en ook het internet en email werkt perfect.

0 0

Thijs ·

Geweldig toestel, Even een mailtje of smsje sturen is zo gedaan. Accu is redelijk tot goed. Dik 2 dagen. Is niet slecht aangezien er behoorlijk wat funties opzitten. Display is zeer scherp.Geluid is super. Tot nu toe ben ik er erg blij mee smile

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven