Apple iPhone 6 reviews


Lees hier Apple iPhone 6 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de iPhone 6 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Apple 6 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,5
3 reviews
5 sterren
1 review
4 sterren
2 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Niet echt innovatief, wel goed”

NieuweMobiel.NL ·

 • Groter scherm
 • Snelheid
 • Uitstekende camerakwaliteit
 • Niet per se mooier dan voorganger
 • Aanwezige antenne-banden
 • Continuity alleen met select aantal Apple-producten

Goed bereid kost even tijd. De iPhone 6 is alweer krap een maand uit en dus hoog tijd voor een uitgebreide review. Eentje met een praktische en zinvolle bendtest, een realistische vergelijking met high-end Androids en zonder fanboy opinie. De laatste jaren hebben onze iPhone-reviews erg veel kritiek gekregen. Wij waren te kritisch over het kleine scherm en vonden iOS niet open genoeg. Hierdoor kon de concurrentie haar achterstand op Apple goedmaken en is het haar zelfs op punten voorbijgegaan. De tijd heeft ons gelijk gegeven. Zelfs Apple is overtuigd dat 4 inch te klein is en kwam zelfs met een nog grotere 5,5 inch phablet op de proppen. Bovendien ging de deur van het gesloten iOS op een kier wat nieuwe toepassingen mogelijk maakte.

Klik hier voor de rest van onze uitgebreide Apple iPhone 6 review


“iPhone 6 na 3 jaar; nog prima mee te leven”

Sjoerd ·

 • Snelle software updates
 • Bouwkwaliteit
 • 3,5mm jack!
 • Vingerafdruk sensor!
 • Prijzig
 • Oude hardware
 • Geen uitbreidbaar geheugen
 • Erg gesloten systeem

Na bijna 3 jaar deze telefoon te hebben gebruikt naast mijn daily driver de Galaxy Note8, vond ik het toch tijd voor een beknopte review. Aangezien de iPhone 6 nog steeds volop te koop is, en ook iOS 12 voor deze telefoon te installeren is, denk ik dat het waard is om mijn ervaring te melden.

Ik heb deze telefoon eind 2015 gekocht als tweede telefoon, en nu bijna 3 jaar later is de accucapaciteit gedaald naar 87%, nog alleszins redelijk. Deze iPhone heeft nog een vingerafdrukscanner en een 3.5mm hoofdtelefoonaansluiting, een hele dikke duim omhoog dus. Geen ondersteuning voor MP3, alleen iTunes. De camera is naar hedendaagse maatstaven prima, niet het beste, zeker niet de slechtste. Het beginscherm met de icoontjes van de apps is zoals gewoonlijk niet aan te passen. Maar het werkt, het is makkelijk te begrijpen en het gaat soepel. En dan kom ik meteen bij iOS 12. Na het installeren van iOS 11 merkte ik dat de telefoon langzamer werd. Het openen, wisselen en multitasken in en van apps ging een stuk minder vloeiend, en dat is nu met iOS 12 grotendeels opgelost. Natuurlijk merk je dat het niet zo snel gaat als bijvoorbeeld de iPhone X, maar het verschil met iOS 11 merk ik wel degelijk. Het gaat gewoon makkelijker, vloeiender, en daarom werkt het prettiger. Vooral de animaties zijn soepeler. Hier en daar kom je nog wel wat puntjes tegen. In de safari browser kun je niet op een verkeerd getypt woord tikken om die te veranderen, dan pakt ie hem niet. In andere apps heb je daar geen last van. Kleine bugs die nog gladgestreken moeten worden.

Is deze telefoon anno 2018 nog aan te raden? Ja en nee. Voor de prijs wat je betaalt voor een nieuwe kun je ook een recentere telefoon kopen. Geen iPhone, dat niet. Met iOS 12 erop kun je zeker nog even doorgaan, iOS 13 komt ook voor deze beschikbaar volgend jaar, dus ook dan kun je nog steeds deze telefoon gebruiken. Als je op zoek bent naar een goedkope 'nieuwe' iPhone waar je nog wel een jaar of 2 mee door kan, of langer, dan is dit nog steeds een goede keuze. Ben je op zoek naar een telefoon, Android of iOS om het even, dan zou ik toch nog even doorzoeken naar iets moderners.

5 0

Martijn ·

Tikkeltje duur maar alles werkt gewoon. Qua uiterlijk vind ik hem niet per se mooier dan de vorige iPhone maar lelijk is hij niet. iOS is misschien wel het meest volwassen platform dat er is, al heeft Android (waar ik ook lang van gebruik heb gemaakt) ook z'n voordelen.

2 8

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven