Apple iPhone 6 reviews


Lees hier Apple iPhone 6 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de iPhone 6 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Apple 6 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,8
2 reviews
5 sterren
1 review
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Niet echt innovatief, wel goed”

·

  • Groter scherm
  • Snelheid
  • Uitstekende camerakwaliteit
  • Niet per se mooier dan voorganger
  • Aanwezige antenne-banden
  • Continuity alleen met select aantal Apple-producten

Goed bereid kost even tijd. De iPhone 6 is alweer krap een maand uit en dus hoog tijd voor een uitgebreide review. Eentje met een praktische en zinvolle bendtest, een realistische vergelijking met high-end Androids en zonder fanboy opinie. De laatste jaren hebben onze iPhone-reviews erg veel kritiek gekregen. Wij waren te kritisch over het kleine scherm en vonden iOS niet open genoeg. Hierdoor kon de concurrentie haar achterstand op Apple goedmaken en is het haar zelfs op punten voorbijgegaan. De tijd heeft ons gelijk gegeven. Zelfs Apple is overtuigd dat 4 inch te klein is en kwam zelfs met een nog grotere 5,5 inch phablet op de proppen. Bovendien ging de deur van het gesloten iOS op een kier wat nieuwe toepassingen mogelijk maakte.


Martijn ·

Tikkeltje duur maar alles werkt gewoon. Qua uiterlijk vind ik hem niet per se mooier dan de vorige iPhone maar lelijk is hij niet. iOS is misschien wel het meest volwassen platform dat er is, al heeft Android (waar ik ook lang van gebruik heb gemaakt) ook z'n voordelen.

0 5

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven