Apple iPhone 15 Pro reviews


Lees hier Apple iPhone 15 Pro reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de iPhone 15 Pro vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Apple 15 Pro review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Onder druk tot iets beters gevormd”

The Verge ·

  • USB-C!
  • Veel opties voor Action Button
  • Betekenisvolle camera-verbeteringen
  • Lichter en fijner om vast te houden
  • Geen 5x telephoto zoals Max
  • Meegeleverde USB-C kabel ondersteunt 10Gb/s datasnelheden niet

Ik weet niet zeker of de dagen van sensationele technologische vooruitgangen op mobiel gebied ooit nog terugkomen. Maar ik weet wel dat er sommige jaren meer meetbare vooruitgang wordt geboekt dan anderen. De optelsom van vele kleine stapjes in plaats van één grote stap. De iPhone 15 Pro voelt als zo'n moment. Hij ligt veel lekkerder in de hand dan vorige Pro-modellen, USB-C zal het je in de toekomst veel makkelijker maken, en de nieuwe knop die vrijwel alles doet wat je wilt, en ongeacht hoe enthousiast je wordt van fotografie, je zult vast en zeker één van de nieuwe camera-functies kunnen waarderen.

De 15 Pro is verre van een mijlpaal. Android-eigenaren genieten al jarenlang van de flexibiliteit die USB-C biedt. En je zult ook telefoons met meer zoom, betere multitasking, en een slimmere assistent vinden in het Android-kamp. Maar dit is de eerste keer dat we deze mogelijkheden zien samenkomen op een iPhone, en het is een belangrijk moment als je diepgeworteld bent in het iOS-ecosysteem, zoals zovelen.

Veel krachten buiten Cupertino hebben de iPhone 15 Pro gemaakt tot wat het is; inclusief concurrenten en toezichthouders. Het resultaat is een toestel dat onmiskenbaar een iPhone is, maar dat onder druk gevormd is tot iets beters. Dat is de moeite waard om te vieren, of je binnen of buiten die muur zit.

Bron: https://www.theverge.com/23879619/apple-iphone-15-pro-max-review

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven