Apple iPhone 14 reviews


Lees hier Apple iPhone 14 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de iPhone 14 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Apple 14 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


7,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Maak kennis met de iPhone 13s”

The Verge ·

  • Betere selfiecamera
  • Goede accuduur
  • Crashdetectie en satelliet SOS
  • Eigenlijk een iPhone 13s
  • Scherm nog altijd 60Hz
  • Overgang naar eSIM kan makkelijk of juist heel moeilijk zijn

De meeste mensen zullen andere opties moeten overwegen, maar er is wel wat te zeggen voor deze iPhone 14 als je voldoet aan een set specifieke voorwaarden. 1) Als je een iPhone 12 of ouder hebt, 2) als je per se satelliet SOS wilt, 3) als je een 6.1 inch scherm wilt, 4) als je de beste camera-kwaliteit wilt voor dit bedrag, en 5) als je nu een nieuwe mobiel nodig hebt en je krijgt wat terug voor je oude mobiel. Pas dan is deze iPhone 14 de telefoon voor jou. Anders is het de moeite waard elders te kijken.

Wanneer je overgang maakt naar nieuwe technieken in een productlijn dan moet je ergens een streep in het zand zetten. Het ene product is het sexy nieuwe, en de andere is het saaie oude. Deze 14 bevindt zich aan de oude kant van de streep. Het oude was goed, en zo ook deze iPhone 14. Maar in het groter plaatje van goede en nu verkrijgbare telefoons - iOS of anders - is het lastig een goed argument te verzinnen voor de 14.

Bron: https://www.theverge.com/23352282/iphone-14-review-apple

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven