Apple iPhone 14 Pro reviews


Lees hier Apple iPhone 14 Pro reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de iPhone 14 Pro vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Apple 14 Pro review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Dynamic Island is potentieel goed idee dat wacht voor op de volgende stap”

The Verge ·

  • Je mag vaak "Dynamic Island" zeggen
  • Uitstekende prestaties
  • Kundige 48MP camera produceert ongelooflijke foto's
  • Always On-scherm is teveel "aan"
  • Potentieel van Dynamic Island nog niet volledig benut
  • Kan iemand de knop "camera-scherpte" wat terugdraaien aub

De iPhone 14 Pro is het startpunt van veel nieuwe ideeën, zoals het Dynamic Island, de nieuwe camera's, en satellietcommunicatie. En omdat deze ideeën nieuw zijn, zijn ze meteen wat incompleet. Ze zijn het daardoor waard om bekritiseerd te worden, wat al een overwinning op zich is en een teken dat Apple niet stil zit met de ontwikkeling van toekomstige iPhones. Ik denk dat we allemaal eens moeten nadenken over hoe smartphones werken, en dingen zoals het Dynamic Island is bewijs dat Apple nog steeds diep nadenkt over hoe we iPhones gebruiken.

Wat ik niet weet is of deze nieuwe ideeën de moeite waard zijn. Als je het soort persoon bent die al die ruwe randjes op de koop toeneemt, en absoluut het nieuwste van het nieuwste wilt, dan ga je veel plezier beleven met deze iPhone 14 Pro. Je gaat zelfs samen met Apple ontdekken hoe dit precies uitpakt in de praktijk. Maar als je blij bent met je huidige telefoon, dan loont het de moeite nog een paar jaar af te wachten hoe dit allemaal uitpakt.

Bron: https://www.theverge.com/23351948/apple-iphone-14-pro-review

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven