Apple iPhone 11 Pro reviews


Lees hier Apple iPhone 11 Pro reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de iPhone 11 Pro vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Apple 11 Pro review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


9,5
2 reviews
5 sterren
2 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Goeie snelheid met internet”

Demiyanti adjis ·

  • Is een mooi apparaat
  • Goeie kwaliteit met de camera
  • De telefoon heeft gewoon goeie kwaliteiten
  • N.V.T

De iphone 11 pro is een mooie telefoon ,

Goeie kwaliteit , voor de rest niks mis mee.

0 0

“De beste camera die je in een telefoon kunt krijgen”

The Verge ·

  • Uit-ste-ken-de camera
  • Geweldige batterij
  • Prachtig beeldscherm
  • Kinderziektes iOS 13
  • Duur
  • Geen koptelefoonpoort of meegeleverde dongle

De iPhone 11 Pro is een erg dure telefoon met prijzen die beginnen vanaf 1159 euro voor het 64 GB model (wat te weinig ruimte is voor dit bedrag). Als je al vastzit in het iOS-ecosysteem en je overweegt te upgraden dan is de voor de hand liggende keuze de iPhone 11. Die doet bijna alles wat de Pro ook kan maar kost 350 euro minder. Zo krijg je dezelfde verbeterde camera, met leuke groothoeklens, de A13-processor, iOS 13 en ga maar door.

Wanneer zou je voor de iPhone 11 Pro moeten gaan? Voor een beetje meer geld krijg je bij de Pro wel een beduidend beter scherm, een camera met telezoom en verbeterde 4G-ondersteuning. Ook als je een kleinere iPhone wilt, want hij is iets kleiner dan een iPhone 11. Echt klein is hij niet want de hele iPhone 11-lineup is gigantisch, vooral als je een vervanger zoekt van je verouderde iPhone SE.

Ik ben erg kieskeurig als het gaat om schermen en camera's, dus ik ga voor een Pro. Sterker nog, de camera's op de iPhone 11 en 11 Pro zijn zo indrukwekkend dat ik denk dat ze voor het eerst in jaren echt de moeite waard zijn om zelfs al na een jaar te upgraden. Voeg daar aan toe de verbeterde batterijduur en de iPhone 11 Pro is makkelijk een flinke stap voorwaarts ten opzichte van de iPhone XS, en mogelijk het beste vlaggenschip van dit jaar.

Maar ik zou ook een aantal weken wachten totdat Apple alle kinderziektes uit iOS 13 gehaald heeft voordat je een iOS-upgrade doet.

Bron: https://www.theverge.com/2019/9/17/20868727/apple-iphone-11-pro-max-review-camera-battery-life-screen-midnight-green-price

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven