Google Reader-app nu beschikbaar voor Android


Goed nieuws voor Google Reader fans met een Android-toestel: er is een officiële app beschikbaar voor de RSS-reader van de zoekgigant.

Het mocht even duren maar hij is er nu eindelijk: een officiële app van Google Reader op het Android-platform. De app lijkt zeer gebruikersvriendelijk door de grote knoppen en mogelijkheden tot het instellen van eigen voorkeuren. De applicatie levert aan functionaliteit hetzelfde wat je op de PC of Mac met Reader kunt. Daarmee is het zeker een verbetering ten opzichte van het bezoeken van een mobiele website op je smartphone.

Reader uitgelegd

Google Reader is een online RSS-toepassing die de gebruiker in staat stelt naar eigen inzicht sites toe te voegen. Zodoende komen berichten van alle sites die je wilt bekijken met een uniforme indeling op je scherm en gaat browsen aanzienlijk sneller. Zeer handig wanneer je, zoals wij, vele honderden berichten per dag moet doorspitten. Bovendien levert Google allerlei leuke extra's, zoals het delen van berichten met vrienden, aantekeningen maken en favorieten bijhouden. Die extra's zijn met deze nieuwe app nu ook mobiel beschikbaar.

Bron: Androidcentral.com



Praat mee over dit artikel