Motorola Olympus al in december op de markt?


Een Amerikaan beweert dat hij op de markt een Motorola Olympus gekocht heeft. Een opmerkelijk verhaal, want de Olympus is een toestel dat nog gepresenteerd moet worden. De anonieme koper maakte een paar foto's van het toestel.

Net als de LG Star, is de Motorola Olympus (MB960) uitgerust met een Nvidia Tegra 2-processor. Deze 1 Ghz processor moet zorgen voor uitstekende prestaties. Op de foto's zien we een strak ontworpen toestel, met een groot scherm, dat mogelijk 4 inch of groter is.

Olympus 1Olympus 3

Facebook

De Olympus draait op Android 2.2 Froyo, en heeft een HDMI-aansluiting. Het toestel zal waarschijnlijk het eerst in de Verenigde Staten op de markt komen. Een gebruiker vroeg op Facebook aan de Amerikaanse provider AT&T wanneer de Motorola Olympus te koop zou zijn. Verbazingwekkend genoeg kreeg hij antwoord, maar dat antwoord was kennelijk te snel gegeven, omdat het snel weer verwijderd werd. Gelukkig maakte iemand een screenshot, waarop te zien is dat AT&T zegt dat het toestel in december of januari op de markt komt:

Facebook bgr

Bron: Gizmodo.com
Bron: Bgr.com



Praat mee over dit artikel