WhatsApp speelt in 40% van de echtscheidingen in Italië een rol


In 40% van de echtscheidingen als gevolg van overspel in Italië speelt WhatsApp een rol. Zo worden WhatsApp-gesprekken gebruikt als bewijs. Sommige Italianen zouden maar liefst vier partners tegelijk via WhatsApp tevreden te houden.

Weinig landen in Europa zijn zo temperamentvol als Italië. Datzelfde kan gezegd worden over z'n inwoners. Bovendien houden de Italianen van moderne techniek en is het dus niet verwonderlijk dat uitgerekend WhatsApp gebruikt wordt om met al die extra vrouwen te communiceren. Vervelend alleen als de vrouw lucht krijgt van al die liefdesuitingen. Handig ook voor advocaten die het als bewijs gebruiken.

Keep in touch
Dat doen ze zeker!

Niet alleen conversaties, ook foto's worden gebruikt in de echtscheidingen. Volgens Italiaanse advocaten zou materiaal afkomstig uit WhatsApp in maar liefst 40% van alle echtscheidingen worden gebruikt. WhatsApp is trouwens niet alleen de reden waarom het stukloopt, het wordt ook vaak gebruikt om bestaande relaties mee te beëindigen. In 2013 bleek dat veel Spanjaarden de voorkeur voor WhatsApp gaven om een relatie te beëindigen.

Foto: slayer (cc)
Bron: The Times


Gerelateerd nieuws