Ook Nokia Lumia 830 gebruikt voor professionele fotoshoot


Ruim een week geleden brachten we je het nieuws dat een professionele fotograaf met alleen z'n iPhone 6 Plus een belangrijke fotoshoot had geschoten. Ditmaal is het fotograaf van National Geographic dat met z'n Nokia Lumia 830 plaatjes schiet.

Point-and-shoot camera's worden steeds slechter verkocht. Niet gek ook als je ziet hoe goed de camera in je mobiele telefoon foto's schiet. Deze Lumia 830 is daar weer een prachtig voorbeeld van. Professioneel fotograaf Stephen Alvarez schoot voor National Geographic in Victoria Falls Afrika deze schitterende plaatjes. En dat allemaal met een Nokia Lumia 830 met PureView-camera.

Stephen Alvarez #1Stephen Alvarez #2

Natuurlijk zijn dergelijke plaatjes prachtige reclame voor Microsoft. Het toont aan dat je professionele kiekjes kunt schieten met een telefoon. Vergeet alleen niet dat er meer bij komt kijken dan een goede cameratelefoon alleen. Het geeft normale mensen echter wel hoop dat ook zij goede foto's kunnen schieten met de camera op hun telefoon. Al beschikt de Nokia Lumia 830 overigens wel over een indrukwekkende 10 megapixel PureView-camera met Carl Zeiss-lens en optische beeldstabilisatie. Meer kiekjes in de bronlink hieronder. Daartussen staan ook foto's die met de Lumia 930 zijn gemaakt en geeft Alvarez enkele tips.

Bron: National Geographic


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel