Eerste Sony-toestel na ‘echtscheiding’ gelekt - update


Sony en Ericsson gaan uit elkaar. Na de scheiding gaat Sony door met het maken van smartphones. Een toestel dat we eerder al op renders zagen, is nu op de gevoelige plaat vastgelegd.

Het toestel dat we op deze foto’s zien is duidelijk anders dan de al eerder gelekte Nozomi, die nog wel onder de merkaan Sony Ericsson op de markt gebracht wordt. Dit toestel, dat mogelijk de codenaam Nyphon heeft, komt naar verwachting in de zomer van 2012 op de markt. Opvallend is de verdikking aan de achterkant van het toestel, die duidelijk te zien is als je de Sony van de zijkant bekijkt.

Sony xperia nyphon 1
Sony xperia nyphon 2

De specs die met het lekken van de foto’s naar buiten komen, zijn een kleine tegenvaller. Dit toestel zou een 1 GHz dualcore processor van ST Ericsson hebben, en wordt uitgerust met een 4 inch display. De laatste versie van Android, 4.0 Ice Cream Sandwich, staat naar verluidt niet op het toestel bij de lancering. Er zou wel een update naar deze nieuwe versie van Android komen na de release.

Update: Er bestaat onduidelijkheid over de echtheid van het toestel. Omdat deze gebaseerd is op een render die nadien slechts een concept van een fan bleek te zijn. In combinatie met de bron, een Chinese partij, zouden we hier ook naar Chinese (na)makelij kunnen kijken.

Via: Semcblog.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel