Nokia met nieuwe touchscreen concepten bezig


Dat Nokia druk bezig is met nieuwe touchscreen toestellen is niet nieuw meer. De nieuwe 5800 XpressMusic en de onlangs aangekondigde N97 zijn daar de laatste bewijzen van. Maar Nokia heeft meer voor ons in petto.

Onderstaande afbeeldingen komen uit een Nokia presentatie. Voor wie dus twijfelt aan de echtheid van dit alles; dat is reeds een gepasseerd station. De afbeeldingen laten waarschijnlijk slechts een concept touchscreen toestel zien, dus geen productiemodel. Ondanks dit is het wel interessant te bekijken welke kant Nokia op wil met touchscreen toestellen.

Nokia met nieuwe touchscreen concepten bezig
Nokia touchscreen concept

Zo kunnen we bijvoorbeeld uit bovenstaande opmaken dat er enkele aantrekkelijke wijzigingen aan zitten te komen voor Symbian S60. Widgets die op het homescreen geplaatst kunnen worden. Van die homescreens komen er zo te zien ook meer. Handig om die grote hoeveelheid informatie kwijt te kunnen.

Alhoewel dit toestel er hoogstwaarschijnlijk niet gaat komen, laten bovenstaande afbeeldingen wel zien wat we mogen verwachten van toekomstige touchscreen toestellen. En dat is misschien net wel zo belangrijk!

Bron: Nokia Users



Praat mee over dit artikel