Sony Ericsson C510 Kate klaar voor lancering


De Sony Ericsson Kate staat aan de vooravond van een officiële aankondiging. Zo ontving het onlangs haar officiële naam; de C510.

Nog even kort wat we tot op heden weten van de Sony Ericsson C510. Zo gaat het om een Cybershot toestel met 3.2 megapixel camera, smile-shot, gezichtsherkenning. Verder wordt de cameralens beschermt door een lens-cover. Tevens zou het toestel over verlichte camera-sneltoetsen beschikken, vergelijkbaar met de internet-sneltoetsen van de K660i.

Sony Ericsson C510 Kate klaar voor lancering
Sony Ericsson C510 'Kate'

Geen 5 megapixel
De oplettende lezer viel waarschijnlijk al op dat we voorheen melde dat de C510 over een 5 megapixel camera zou beschikken. Er blijkt nog een toestel in de pijplijn te zitten waarmee de 'Kate' verward werd. Het 5 megapixel toestel zou de "Filippa" zijn. Specificaties zouden vergelijkbaar zijn met de C510 'Kate', behalve dat de Filippa ook over een Xenon flitser beschikt.

'Frances'
Tot slot gaat het gerucht over een derde toestel; genaamd 'Frances'. Dit toestel beschikt over een iets groter beeldscherm, 2.4 inch tegenover de 2.2 van de C510 en Filippa. Naast een 5 megapixel camera beschikt 'Frances' over A-GPS om geschoten foto's te voorzien van een geotag. Ook wordt gesproken over het ondersteunen van beeldstabilisatie, om ongewenste bewegingen op te heffen.

Bron: SEMC Blog


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel