Je telefoon opladen dankzij nieuwe jas van Tommy Hilfiger


Je hebt het vast wel eens meegemaakt; je telefoon valt uit. Batterij leeg! En net terwijl je wat moest opzoeken of iemand wou bellen! Met deze nieuwe jas van Tommy Hilfiger met ingebouwde zonnepanelen komt dat niet meer voor.

Of de nieuwe jas mooi is laten we even in het midden, functioneel is hij in ieder geval wel. Wie de jas in direct zonlicht draagt kan z'n telefoon volledig opladen. Wat het nut is van een dikke jas als de zon maximaal schijnt ontgaat ons even maar ook dat is nu niet belangrijk.

Tommy Hilfiger solar jacket

Tommy Hilfiger brengt naast een mannenversie ook een variant voor dames uit. De uitvoering voor dames komt met 3 zonnepanelen meer dan die voor de mannen; 10 tegen 7. Mocht het dragen van zonnepalen uit de mode raken dan kun je de panelen eenvoudig zelf verwijderen en opbergen in een meegeleverd tasje. Het door je jas opladen van een leeggeraakte telefoon is natuurlijk handig maar de jassen krijgen een adviesprijs mee van 599 dollar. En voor dat geld koop je net zo goed een nieuwe mobiel met een volle batterij.Praat mee over dit artikel