Firmware Update Friday - Week 50

· 4 reacties


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Google Nexus 4, 5 en Samsung Galaxy S III LTE.

Google Nexus 4 en 5 - Android 4.4.2

De allereerste update van de week is voor zowel de Nexus 5 als de Nexus 4. We hebben het over Android 4.4.2. Vorige week nog werd versie 4.4.1 uitgerold. Juist omdat deze update zo snel volgt lijkt het aannemelijk dat hiermee een ernstig beveiligingsprobleem wordt opgelost. Of deze aanname klopt en welk probleem precies wordt opgelost is niet bekend gemaakt. Alhoewel we dit wellicht nooit zullen weten raden we aan de update zo spoedig mogelijk uit te voeren.

Samsung Galaxy S III LTE - Android 4.3

Samsung lijkt ook begonnen te zijn met de uitrol van Android 4.3 voor de 4G-geschikte Galaxy S3 LTE. Deze update lag, net als die voor de reguliere S3, enige tijd stil vanwege problemen maar is inmiddels hervat. Er zitten tal van verbeteringen in Android 4.3 maar ook Samsung voegt het nodig toe aan deze firmware. De lijst is eigenlijk te groot om op te noemen. Voor ons land staan alle firmware's nog op 'pending' maar heel erg lang lijkt het niet meer te duren.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel