Samsung kondigt Galaxy Core Advance aan met cameraknop

· 2 reacties


Samsung heeft deze ochtend de Galaxy Core Advance bekend gemaakt. De Core Advance kent voor Samsung-begrippen opmerkelijke uiterlijke eigenschappen waaronder fysieke bedieningsknoppen én een fysieke cameraknop.

Tot op heden heeft Samsung het niet zo op een fysieke cameraknop. Je bent hierdoor aangewezen op het touchscreen om foto's te schieten. De Core Advance beschikt er dus wel over. Ook de bedieningsknoppen zijn fysieke toetsen. Hiermee lijkt hij wel wat op de Galaxy S4 Active, al is dat hier om een waterdichte behuizing te krijgen. De Galaxy Core Advance lijkt dat vooralsnog niet te zijn.

Samsung Galaxy Core Advance White Angle
De Samsung Galaxy Core Advance met cameraknop

De Samsung Galaxy Core Advance beschikt verder over een royaal 4,7 inch groot beeldscherm. Deze beschikt over een WVGA-resolutie waarmee je hem niet tot het high-end segment mag rekenen. In tegenstelling tot de Galaxy Core beschikt de nieuwere Core Advance over een iets grotere batterij van 2.000 mAh, NFC, het energiezuinige Bluetooth 4.0 en GLONASS-plaatsbepaling. Verder ontbreken ook de vele Samsung-functies zoals S Voice en S Translator niet. De Samsung Galaxy Core Advance wordt in de kleuren Deep Blue en Pearl White verwacht. Dat gebeurt pas op z'n vroegst volgend jaar.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Core Advance

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Core Advance


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Core

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Core


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel