Samsung Galaxy S5 Plus met sneller internet eindelijk leverbaar in Nederland

· 1 reactie


We hebben er lang op moeten wachten maar de snellere Galaxy S5 Plus (G901F) van Samsung ligt dan toch eindelijk in de Nederlandse winkels. En als we "sneller" zeggen dan bedoelen we sneller mobiel internet.

Samsung kondigde de snellere Galaxy S5 Plus eind oktober aan en het zou niet lang duren voordat het toestel in de winkel zou liggen. Toch heeft het tot eind december moeten duren voordat het wachten beloond werd. Wat de S5 Plus bijzonder maakt is de ondersteuning voor categorie 6 4G/LTE. Hiermee zijn snelheden tot 300 Mbit/s mogelijk. Op onze S5 Plus-aanbiedingen pagina hebben we een opsomming van alle aanbieders en aanbiedingen.

Samsung Galaxy S5 Plus mobile internet
Onderweg snel internetten met de S5 Plus

Momenteel biedt Vodafone al 4G+ aan in een 4-tal steden met pieksnelheden tot 225 Mbit/s. De steden zijn Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. In maart 2015 moet dat aantal zijn uitgebreid naar 55 steden. KPN biedt momenteel alleen nog in Den Haag het snellere 4G+ aan. Naast deze Samsung Galaxy S5 Plus zijn ook de Note 4 en de Galaxy Alpha geschikt voor het snellere LTE Advanced (of 4G+) geschikt.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel