Samsung bereidt high-end SM-W750V met Windows Phone 8 voor


Samsung gaat weer een Windows Phone maken. De SM-W750W belooft een high-end model te worden onder Windows Phone 8. Mogelijk gaat het hier om de Windows Phone-tegenhanger van de Galaxy S5.

Samsung heeft zich het afgelopen jaar niet echt beziggehouden met het Windows Phone-platform. De meest recente Windows Phone van het bedrijf is weliswaar Ativ S Neo van juni maar die was alleen voor Amerikaanse klanten te koop. Het laatste model dat hier uit kwam is de Ativ S uit augustus 2012. Dit model is grotendeels gebaseerd op de Galaxy S3 en het is niet ondenkbaar dat de nu opgedoken SM-W750V dat is voor de Galaxy S5. De S4 heeft nooit een Windows Phone-variant gekregen.

Samsung SM-W750V Windows Phone 8

Veel informatie over de W750V is er niet. al spreekt de bon wel over een beeldscherm van 5 inch. Maar als we van de geruchten van de Galaxy S5 mogen uitgaan dan krijgt hij ook een Full HD-display met quadcore-processor. Of deze W750V gelijktijdig met de S5 wordt aangekondigd ligt niet voor hand. Waarschijnlijk wil Samsung tijdens een speciale presentatie alle aandacht uit laten gaan naar de S5. De W750V volgt daar waarschijnlijk later.

Bron: Zauba.com


Prijsvergelijker Samsung Ativ S i8750
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Metallic Silver
€ 282,91 € 282,91   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Ativ S i8750


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel