Lenovo-manager deelt foto en info van Motorola edge X30


Telefoonbedrijven houden niet van lekken. Ze walgen ervan, vinden ze ontwrichtend en pakken lekkers hard aan. Inmiddels worden zelfs juridische middelen niet geschuwd. Bij Lenovo doen ze het anders. Daar lekken ze gewoon zelf plaatjes en informatie van aankomende telefoons.

Of Chen Jin, General Manager van Lenovo, nog op het matje geroepen gaat worden weten we niet. Wat we wel weten is dat we hieronder kijken naar de Motorola edge X30. Nu is het goed mogelijk dat dit model alleen voor de Chinese markt bestemd is. Een variant daarvan zal echter wel een wereldwijde lancering krijgen, mogelijk als onderdeel van de edge 30-serie.

Motorola edge X30
De Motorola edge X30

Wellicht wordt dit dan de Motorola edge 30 Ultra. Renders daarvan hebben we eerder al gezien en die lijken inderdaad sterk op het toestel in bovenstaande foto. In de blogpost op Weibo staat verder te lezen dat dit toestel gebruikmaakt van de nieuwe Snapdragon 8 Gen 1 processor en een 10-bits kleurenscherm.

Lancering edge X30

Elder op Weibo lezen we dat het 6,67 inch scherm een verversingssnelheid van 144Hz heeft en een Full HD+ resolutie van 2400 bij 1080 pixels. De afmetingen worden 163 x 75,9 x 8,4 millimeter. Lenovo houdt op 9 december een evenement waar het dit toestel zal aankondigen. Het moet dan 15 december al te koop zijn. Of dit ook geldt voor de wereldwijde versie van de edge 30 is nog even afwachten.

Launch event Motorola edge X30
Ontvang een e-mail wanneer de edge 30 Ultra verkrijgbaar is


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel