HTC M7 lekt als mogelijke opvolger One X+ uit

· 1 reactie


Terwijl vandaag bekend werd dat de high-end Butterfly niet naar Europa komt, is er tevens een plaatsvervanger opgestaan. De HTC M7, wat vermoedelijk gewoon een codenaam is, moet het nieuwe vlaggenschip worden.

Afbeeldingen zijn er nog niet, maar specificaties wel. En de eerste die opvalt is het schermformaat, namelijk 4,7 inch. Alle geruchten over telefoons met 1080p-schermen hebben het over een schermdiagonaal van ten minste 5 inch. HTC denkt dat 4,7 inch het ideale formaat is, en misschien heeft het daarin wel gelijk.

HTC M7 specs

Want hierdoor komt de omstreden PPI namelijk wel uit op een ongekende 468. Ook de processor lijkt niet misselijk, deze quadcore Snapdragon-processor draait namelijk op 1,7 GHz. De maximale cameraresolutie is 13 megapixel en verder valt op de ondersteuning voor 802.11ac. Hiermee kunnen in theorie snelheden gehaald worden van 1Gbps, mits je WiFi-router dat ondersteunt en je een bijbehorend snel internet-abonnement hebt.

Een datum wordt ook al genoemd waarop dit monster aangekondigd gaat worden; februari 2013. Niet geheel toevallig valt dit samen met het Mobile World Congress dat ieder jaar in Barcelona plaats vindt.

Bron: UnwiredView.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel