Foto toont Xiaomi Mi 11 met leerachtige achterkant


Met nog enkele uren te gaan en Xiaomi kondigt de Mi 11 aan. Maar nu al liggen afbeeldingen van het toestel op straat. En daaruit blijkt dat de Mi 11 in ieder geval een uitvoering krijgt met leerachtige achterkant.

De lancering van de Xiaomi Mi 11 staat gepland voor 28 december. Het vlaggenschip krijgt naar verwachting een Snapdragon 888 die onlangs door Qualcomm is aangekondigd. Daarmee is het de eerste smartphone met deze chipset. Voor komend jaar zullen ongetwijfeld nog veel aankondigen volgen. De focus op de achterkant ligt op de camera die uit tenminste 108 megapixel bestaat.

Xiaomi MI 11 with leather case

Daarnaast lijkt de Mi 11 te beschikken over nog tenminste 2 andere camera-sensoren. Mogelijk zijn dat een ultra-groothoeklens en een telephoto-lens maar eenduidig bewijs daarvoor ontbreekt. Foto's van de voorzijde ontbreken nog en daar is mogelijk een goede reden voor. Het gerucht gaat dat Xiaomi de selfiecamera achter het beeldscherm plaatst. Verwacht wordt verder dat de Mi 11 beschikt over Android 11 met daar bovenop MIUI 12 en de beschikking heeft over 12GB aan RAM-geheugen. Opvallend detail; in de doos tref je geen oplader aan. Nadat Apple er mee begon lijkt Xiaomi nu te volgen.

(via)


Prijsvergelijker Xiaomi Mi 11
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
256 GB Midnight Grey
€ 599,00 € 599,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Xiaomi Mi 11


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel