Win een Nokia 808 PureView met 41 megapixel camera!

· 314 reacties


Wil je het jaar nog even goed afsluiten? En wil je dat het liefst vastleggen met een 41 megapixel camera waar je ook nog eens mee kan bellen? Wij geven samen met Nokia een 808 PureView weg waar je belachelijk weinig voor hoeft te doen.

De Nokia 808 PureView is weliswaar niet Nokia's nieuwste smartphone, maar het is er wel één met een 41 megapixel camera. En juist die maakt de beste kiekjes, zowel overdag als 's avonds. Bovendien schiet de PureView als één van de weinige telefoons ook prachtige filmpjes in slechte lichtomstandigheden.

Nokia 808 PureView winnen
Deze Nokia 808 PureView kan van jou zijn!

Een telefoon winnen was nog nooit zo makkelijk. Je hoeft hieronder alleen maar een reactie achter te laten bijvoorbeeld "ik wil hem!" en je maakt automatisch kans. Zorg wel dat je je e-mailadres correct invult, want anders kunnen we je niet bereiken mocht je hem winnen. Je kunt maar 1 keer meedoen. Op oudejaarsdag, maandag 31 december om 19:00 wordt de winnaar bekend gemaakt. Een betere manier om het nieuwe jaar in te gaan kunnen we niet verzinnen.

Update : De actie is inmiddels afgelopen. Er waren redelijk wat dubbele aanmeldingen, sommigen hadden met al hun mailadressen meegedaan. Slim, maar we hebben ze er uit gefilterd. Van de uiteindelijke 312 inzendingen hebben we er willekeurig één uitgehaald en de winnaar is Michael van Esch. Van harte gefeliciteerd! Je hebt inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Voor de rest; geen nood want voor volgend jaar gaan we flink wat gratis telefoons en accessoires weggeven! Iedereen alvast een fijne jaarwisseling!


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel