Honor presenteert met T1 haar allereerste tablet


Honor, het submerk van Huawei, komt met haar allereerste tablet. De Honor T1 is het derde product van het nieuwe merk en kent een 8 inch beeldscherm in een slanke unibody behuizing.

Honor is op stoom. Staat voor morgen al een lancering van de opvolger van de Honor 6 op het programma, vandaag komt het bedrijf met haar allereerste tablet. De Honor T1 is een 8 inch grote Android-tablet met een lichtmetalen behuizing van slechts 7,9 millimeter dik. En zoals bij alle andere Honor-producten is ook deze T1 erg voordelig. De Honor T1 kent zelfs een adviesprijs van slechts 129,99 euro.

Honor T1 tablet overview

Honor voorziet de T1 van een 8 inch groot HD-beeldscherm dat dankzij het IPS-type een goede kijkhoek moet hebben. Honor kiest voor het relatief oude Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem. Dankzij het van Huawei geleende Emotion UI 2.0 ziet alles er wel hedendaags en consistent uit. De Honor T1 wordt aangedreven door een 1,2 GHz quadcore processor waardoor hij volgens Honor "snelle en soepele prestaties" neerzet. Binnenin treffen we verder een redelijk forse 4.800 mAh grote batterij aan met een opgegeven batterijduur van 8 uur video's kijken of 7 uur surfen op internet. De Honor T1 moet direct verkrijgbaar zijn maar dan wel alleen via enkele online kanalen.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel