Firmware Update Friday - Week 51 2010

· 3 reacties


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de HTC Wildfire en de Google Nexus One.

HTC Wildfire - Android 2.2 Froyo

Wie HTC Wildfire heeft, vindt een mooi pakketje onder de kerstboom, of heeft in ieder geval de belofte die later te zullen ontvangen. Na een hele serie andere toestellen heeft de Taiwanese fabrikant HTC nu Android 2.2 Froyo voor dit toestel klaarliggen. Behalve extra functionaliteit, brengt Froyo vooral snelheidsverbeteringen. Je telefoon werkt ineens een stuk vlotter.

Zoals gebruikelijk voor toestellen van HTC, komt de update Over The Air. Je hoeft dus niets te doen om de software te krijgen, behalve geduld hebben. De update kondigt zichzelf aan. Je kunt er dan voor kiezen om de firmware alleen te downloaden als je binnen het bereik van een draadloos netwerk bent. Dat is een aanrader. De download is van een behoorlijk formaat, en zou een aanzienlijk deel van je mobiele datalimiet verbruiken.

Google Nexus One - Android 2.2.1

Gebruikers van de Google Nexus One hebben de afgelopen week een upgrade naar Android 2.2.1 gekregen. Behalve een paar bugfixes zorgt deze update er vooral voor dat je toestel alvast klaar is voor Android 2.3 Gingerbread. De update wordt Over The Air aangeboden.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe firmware update friday!



Praat mee over dit artikel