NieuweMobiel.NL begint Sim Only-vergelijker

· 4 reacties


Al ruim 8 jaar vind je op NieuweMobiel.NL je volgende nieuwe mobiel. Maar wat als de economische recessie ook jou niet voorbij is gegaan en je telefoon noodgedwongen nóg een jaartje mee moet? Voor die mensen hebben we NieuweSimOnly gemaakt!

Voor degenen die ons Twitter-account de afgelopen tijd in de gaten hebben gehouden, zal dit ook niet als verrassing komen. Des te meer reden om ons te volgen via @NieuweMobiel. NieuweSimOnly is van de makers als NieuweMobiel.NL, en maakt gebruik van dezelfde bekroonde en gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit als je van NieuweMobiel.NL gewend bent. Zo is het bijvoorbeeld alleen bij ons mogelijk om te zoeken op 1 jarige abonnementen die niet via het T-Mobile-netwerk lopen.

Waarom NieuweSimOnly beter is

Een Sim-Only-vergelijkingswebsite is niets nieuws, toch denken wij een betere vergelijker te zijn dan de rest.

  • Andere websites werken met onjuiste informatie
    Veel vergelijkingssites vinden het blijkbaar niet nodig hun gegevens te actualiseren en werken met verouderde tarieven en prijzen.

  • Andere websites rekenen verkeerd
    Het berekenen van een maandbedrag is ingewikkeld. Dit komt mede door bundels, kortingen, aanbiedingen en uitzonderingen. Sommige vergelijkers maken het zichzelf wel heel gemakkelijk, met als gevolg een foute berekening en dus foute informatie. Uiteindelijk krijg je een heel andere rekening dan je is voorgespiegeld en betaal je dus teveel.

  • Andere websites zijn niet onafhankelijk
    Wist je dat veel huidige vergelijkingswebsites eigendom zijn van aanbieders? Er zijn daarnaast een groot aantal die gesponsord worden door aanbieders, en daarom eerder een bepaald abonnement aanraden.

  • Andere websites proberen je een hoger abonnement aan te smeren
    Sommige vergelijkers ontvangen meer provisie als ze een duurder abonnement verkopen en zijn er daarom op uit je een duurder abonnement te verkopen.

Er zijn natuurlijk uitzonderingen, en NieuweSimOnly pretendeert daar één van te zijn!

Eerlijke en betrouwbare informatie

Zo verkrijgen wij onze informatie van de bron (de aanbieders zelf) en werken daarom altijd met de laatste en juiste informatie. Daarnaast hebben we er veel tijd en energie in gestoken om onze berekening zo accuraat en nauwkeurig mogelijk te krijgen. Hiervoor hebben we veel bestaande facturen bestudeerd én gesimuleerd, om zo tot een deugdelijk resultaat te komen. Vervolgens adviseren wij je altijd het voordeligste abonnement. Wij hebben geen geheime afspraken met operators om ze voor te trekken in de zoekresultaten. We ontvangen per abonnement evenveel provisie, en hebben er dus helemaal geen belang bij om je vertekende resultaten voor te schotelen, en een duurder abonnement 'aan te smeren'. Op NieuweSimOnly krijg je eerlijke resultaten waarbij de consument en de gebruiker op nummer 1 staat.

We nodigen je graag uit op onze nieuwe zustersite NieuweSimOnly, en laat ons hieronder weten wat je ervan vindt.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel