Instap Motorola Moto E7 met 48MP camera aangekondigd


Lenovo heeft de Motorola Moto E7 aangekondigd. De E7 Plus bestond al maar tot dusver ontbrak de reguliere E7. Het toestel moet al snel in de winkel liggen voor een aantrekkelijk lage prijs.

De Moto E7 belooft een budgettelefoon te worden met een 48MP camera. Net als de E7 Plus beschikt hij over een 6,5 inch Max Vision HD+ scherm maar de batterij is in plaats van 5000 nu 4000 mAh groot.

Motorola Moto E7
De nieuwe Moto E7

Motorola past een niet nader gespecificeerde octa-core processor toe van maximaal 2.0 GHz. Dat zal in de meeste gevallen voldoende zijn om Android soepel te kunnen laten draaien. Het gaat hier om een nagenoeg kale versie van Android 10, als we het persbericht mogen geloven. Je treft dus weinig onnodige apps en andere bloatware aan op je E7. Wat je wel aantreft is een vingerafdrukscanner. Die is subtiel weggewerkt in het Motorola-logo achterop.

Moto E7 verkrijgbaar

Naast een 48MP hoofdcamera met Quad Pixel-techniek zit er nog een tweede camera achterop. Motorola kiest niet voor een groothoek- of dieptecamera maar voor een macrocamera. Hiermee leg je scherp kleine voorwerpen zoals bloemen, insecten of sierraden vast. Motorola hoopt de Moto E7 in de komende weken in de winkel te hebben voor een adviesprijs van € 119,99. Beschikbare kleuren zijn Aqua Blue, Mineral Grey en Satin Coral.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel